Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy 3 napnál...

Mit csináljak, hogy 3 napnál tovább bírjam a diétát?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom ki a fogyókúrát. Elkezdem, és 3 napig bírom, mert utána elkezdek rosszul lenni, szédülni, meg legyengülök, és elkezdek zabálni.. Pedig most már tényleg kéne valamit csinálni, mert így nem ér semmit az életem. Sírok nap mint nap, mert sehogy sem bírok lefogyni. Nem tudok így élni tovább, szégyenlem, ahogy kinézek. Tisztára vastagok a combjaim, undorító, alig találok normális nadrágot . Most nemrég vettem egyet, ami vékonyítja a combom, de ez így nem mehet tovább. Most is itt ülök, és sírok ezerrel, és próbálok valami megoldást találni arra, hogy hogyan bírjam ki hosszabb ideig a diétát, de nem tudom, hogy csináljam. Minden nap az öngyilkosságra gondolok, múltkor már majdnem megöltem magam. Lehet, hogy az lesz, hogy szenvedéssel fogok lefogyni.
2012. máj. 15. 23:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megpróbálok nem koplalni, összeállítok egy 1400 kcal-ás étrendet, és remélem, nem jön rám falásroham. A mozgás megvan, járok edzőterembe majdnem minden nap.4 kg-ot szeretnék fogyni. 158cm/48kg vagyok. Ma kezdtem el a diétát, eddig jó, de remélem, nem csak 3 napig fogom bírni..
2012. máj. 16. 17:24
 12/14 anonim ***** válasza:

a BMI-d 19.2 ami még éppen bennevan az egészséges tartományban, ha lefogysz 4 kilót akkor 17.6 lesz ami soványnak számít. még jó hogy 3 napig birod a diétát mikor épp az egészséges sulytol akarsz megszabadulni :D mit vársz mégis?

szerintem beszélj egy pszichológussal ha te 48 kilósan sirsz nap mint nap és meg akarod ölni magad. segitségre van szükséged valoszinüleg, mert ez nem normális gondolkodás.

2012. máj. 16. 17:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
48 kilósan az öngyilkosságra gondolsz?? Hát basz.d meg kisanyám, én 73 vagyok!!
2012. máj. 16. 19:15
 14/14 anonim válasza:

Ja bocs, azt hittem tényleg túlsúlyos vagy. Valamiért a leírásod alapján egy 90 kilós nőt képzeltem el. -.-

Nyilván ha vékonyabb vagy lassabban tudsz tovább fogyni. Én is koplaltam régen, ugyanúgy 3 napig bírtam, mint te :) Szerencsére nálam úgy volt hogy a koplalás többet használt, mint az utána való zabálás, így mégiscsak fogytam. Most viszont ráálltam hogy minden nap eszek egy keveset, így nem jön rám a falásroham. Ezt már egy hete csinálom, kis edzésekkel együtt, igaz csak két kilót fogytam, de az legalább tartós fogyás!

2012. máj. 16. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!