Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy bírjam ki? Segítenél kérlek?

Hogy bírjam ki? Segítenél kérlek?

Figyelt kérdés

Napközben könnyen megy a diétám. De este mikor ma is kimentem futni...hazafelé bementem a boltba és vettem 2nagy szendvicset. Mint egy robot, úgy ettem...és utána jön a hatalmas lelkiismeretfurdalás...

Kérlek segítsetek,hogy bírjam ki hogy ne egyek? Falhatnékom van nagyon...:(

2010. nov. 2. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Vegyél helyette narancsot :) két jó nagy darabot:)
2010. nov. 2. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Első vok. éhezni egyáltalán nem szabad. AHol éhezel az már startból nem jó diéta. ANnyi lehetőség van mit tudnál enni futás után, kicsit nézz utánna:) NE KINOZD MAGAD, EGYÉL EGÉSZSÉGESEN.
2010. nov. 2. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Leírnád, mit ettél ma a szendvicseket leszámítva? Ezenkívül nemed, korod, adataid sem ártanak :).
2010. nov. 2. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:

ne menj be a boltba!!! de most komolyan. ha tudod hogy kísértésbe esel akkor ne menj. amúgy meg ha naponta 5-6x eszel kis adagot, akkor nem lennél farkaséhes és nem ennél meg egy fél lovat.

amúgy én direkt ki is kerülöm a boltban az édességes illetve pékárus részleget.

2010. nov. 2. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha ilyeneket érzel akkor rossz a diétád.Rendes diéta nincs éhségroham.Vagy az is lehet,hogy drasztikus volt a váltás nem fokozatos.

Futás után fehérje turmixot igyál vízzel.Ha meg telítődni akarsz,akkor ihatod tejjel is.

2010. nov. 3. 00:48
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm. :)

"0éves vagyok amúgy és 90kiló. :(

DE egész nap csak almát ettem és egy tál rizst. Pénzhiány miatt...Főiskola,albérlet...

2010. nov. 3. 07:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem konnyu a helyzet, de meg lehet oldani. Ehetsz tobbet is napkozben, attol meg este ugyanugy rad johet a falanksag. En tobb fele dolgot is kiprobaltam mar ellene. Ha dohanyzol, akkor ugye ragyujtasz mar is nem leszel olyan ehes. A sok folyadek is segithet(plusz az a fogyokura szempontjabol is elengedhetetlen) illetve, foglald le magad. Barmi olyannal, ami lekot annyira,hogy ne kivand a kajakat. De hogyha annyira ugy erzed, hogy nem birod mar, akkor ajanlanam az abonett `kenyereket`, 300 ft korul mozog az ara, 10 db-os kiszerelesu, es egy szelet 16 kaloria. Ehhez nyugodt szivvel ehetsz paradicsomot, paprikat, kefirt. Amit a penztarcad elbir. Sok sikert es kitartast! =)
2010. nov. 3. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!