Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Praktikák, hogy bírjam "evés"...

Praktikák, hogy bírjam "evés" nélkül?

Figyelt kérdés

Nem úgy értem, hogy szó szerint evés nélkül... Hanem 1200 kcal-val, de ezt is nehezen bírom, mert folyton ennék, még, ha nem is vagyok igazán éhes és főleg este. Meg a stressz, suli miatt is inkább ennék, mint nem.

Szóval nálatok mi vált be? A rengeteg ivás pl. 3 liter minimum beválhat? Ötleteket várok... :)

2012. márc. 19. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Olyan ételeket egyél, amelyek lassan szívódnak fel, laktatnak.

Egyél pl. sok zabot, vagy egyél meg 250g túrót egyszerre valamilyen gyümölccsel. Egyébként is, répát, almát, kiwit, narancsot jóformán annyit ehetsz, amennyit nem szégyellsz. A másik dolog, hogy a problémáidra evéssel válaszolsz, de ezt agyban kéne megváltoztatni.

2012. márc. 19. 21:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon jól mondod, sajnos ez a legnagyobb problémám, de nem bírok felülkerekedni ezen... :(

Amúgy nagyon hasznos volt a válaszod, lesz amit beiktatok az étrendembe. Köszi! :)

2012. márc. 19. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:
72%
Én lefényképeztem magam fehérneműben, kinyomtattam a fotót egy A4-es papírra, majd kiragasztottam a hűtő ajtóra. Nekem ez kellő motivációt ad ahhoz, hogy csak az étrendemben szereplő dolgokat egyem. :)
2012. márc. 19. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ha "folyton ennék", csíkokra vágott zöldséget nassolok: répát, uborkát, káposztát. Hatásos: 3 hónap alatt 10 kg-ot fogytam és 10 centivel lett karcsúbb a derekam (persze amellett életmódot váltottam és mozgok is rendszeresen).
2012. márc. 27. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!