1 éves kisfiam nem eszi meg a kenyeret, zsemlét. Egyre kevésbé elég neki a tápszer. Hogy szoktassam rá a kenyérre? Praktikák?
Én csak a belsejét adom neki, pici falatkákat csinálok, kenek rá krémsajtot, vagy körözöttet, vagy májkrémet, tonhalkrémet, vagy szoktam csinálni avokádókrémet is, vagy teszek rá még csirkemellsonkát, sajtot, paradicsomot adok neki hozzá. Imádja. Konkrétan minden tízóraira bevág egy egész szeletet.
De csináltam már bundáskenyeret is, abból 1,5 szeletet megevett. :) Szintén egy éves.
Briós, fonott kalács, bukta, kakaóscsiga!
Meleg szendvics, ezt mindig megeszi ketchuppal picit megkenem, héjàt levágom.
Reggel megissza a tejjet, 6-7 körül, de csak 9 kor kap reggelit, addigra éhezik meg, és megeszi, de csak csupaszon, utánna kap kus sajtot, felvágottat virslit paradicsomot.
Nálunk is ez volt, a teljes kiőrlésű kenyeret és különféle magos kenyereket meg imádja, úgyhogy azóta egészségesen él a család :)
Kenyér helyett adhatsz neki rizspelyheket, zabpelyheket gyümölccsel, joghurttal vagy péksütiket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!