Mit csináljak, hogy 3 napnál tovább bírjam a diétát?
Rossz a diétád. Valószínűleg csak koplalsz.
Amennyiben megfelelően állítod össze a diétás étrended, akkor nem szédülsz és nem gyengülsz le.
Ehhez az étrendedben a rostnak, fehérjének, szénhidrátnak és a zsírnak megfelelő arányban kell szerepelnie.
Ajánlom olvasgatásra ezt a blogot:
Kezdd az elejétől!
Nagyon finom, diétába tökéletesen beilleszthető ételekről és dokumentált fogyásról, alakformálásról olvashatsz.
Kitartást!
namármost. a fogyás alatt 2 dolgot nem fogsz tudni elkerülni. ez pedig a fájdalom és az éhség. ezt jobb ha elfogadod. de! van jó tornázás ami örömmel tölt el és nem bánod ha elfáradsz és fáj. és van jó diéta.
[link] én erre az oldalra regisztraltam, beirhatod naponta mit eszel és megmondja neked hany kcal volt eddig, mennyit ehetsz még, miből ettél túl sokat. angol nyelvű de gondolom fiatal vagy suliba jársz tudsz angolul ennyire.
szépen ird be egy átlagos napod most hogy mit eszel és megtudod mennyivel léped éppen tul az ajánlott mennyiséget, hol rontod el és azt is kiszámolja neked hogy ha 5 héten keresztül igy eszel, 5 hét mulva hány kg leszel.
nagyonjo kis oldal, be lehet allitani hogy mennyire szeretnel fogyni, hany kilo vagy most, és ad egy ajánlást hogy hány kcal-t fogyassz egy nap. én ezzel az oldallal fogytam, olyan volt nekem mint egy mankó, enélkül sokkal nehezebb lett volna.
de a legfontosabb: soha ne vonj meg magadtól semmilyen ételt amit most szeretsz mert nem fogod kibirni. a mennyiség a kulcsszó. később majd ha ugy érzed el tudsz hagyni valamit akkor megteheted, de semmiképp ne az elején
5-ös
Valamit nagyon rosszul csinálhatok, mert én éhség és szenvedés nélkül fogyok. :)
4 hete váltottam, 5 kiló mínusznál tartok. 1200-1300 kcalt fogyasztok és ebbe még édesség is belefér (persze nem bolti, vagy cukrászdai).
Emellett heti három kocogás-gyaloglás, és két tornázós nap. Otthon, egy kilós súlyzóval.
Az oldal amit ajánlottál viszont nagyon jó! Aláírom. ;)
Ha tudsz angolul, ajánlom ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=74VaDwyNbNE
Nagyon hasznos!
Valamit nagyon szarul csinálsz, ha éhezel meg szédülsz!
Ne akarj egy hét alatt lefogyni! Vedd lazán, nem sietsz sehova. Régen én is mindig így jártam mint te, átestem a ló túloldalára és vagy zabáltam, vagy ettem egész nap 2 paradicsomot. És nem is tudtam lefogyni, vagy ha igen, visszajött minden, ahogy kicsit elengedtem magam.
Most január óta életmódot váltottam(nemszeretem ezt a kifejezést, de mindegy). Nem peregnek rólam a kilók, de fogytam azóta 9 kilót, aminek én nagyon örülök. Nem kínlódtam, nem éheztem, nem szédültem, nem gyengültem le, sőt, finomakat ettem!
Csak odafigyeltem, számolgattama kalóriákat, nem nagyin mentem 1200 fölé, nem ettem liszteset, olajosat, zsírosat, édességet, gyors kaját. Helyette husit, halat, zöldségeket, gyümölcsöket, túrót, tojást, zabpelyhet, joghurtot. És mennek szépen le a kilók, pedig én nem is mozgok, csak amennyit a munkahelyemen(ott azért elég sokat)
Igen, a koplalást 3 napig lehet bírni, majd ha elkezdesz utána enni, mindet elraktároz a szervezet zsír formájában.
Az is hülyeség, hogy naponta kellene 300 kcal mínuszt produkálnod, ez nem tudom a válaszíró szerint hova vezetne...?!?
A megoldás, ha összeszeded magad, és megpróbálsz odafigyelni az étkezéseidre, ami azt jelenti, hogy nem vonsz meg semmi fontos tápanyagot a szervezetedtől, hanem csak kevesebbet eszel.
Nem tudom hány éves vagy és mennyi az a felesleg, de csak így tudod elkerülni ezt a jojózást.
Kalóriadeficit, fontos tápanyagokkal, és mozgás.
Valószínű kell vagy 2-3 hét(most csak vaktában saccolok), mire megszokja a szervezeted, és addig sajnos semmi nem fog látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!