Ezzel a fogyókúrával 10-15kg letudnék adni egy hónap alatt? Vagy mennyit tudnék vele fogyni egy hónap alatt? (lent)
R:1 zsemle vajjal és párizsival
E (fél 3 kor mert akkor érek haza suliból)2 főtt tojás vagy 2 virsli KENYÉR NÉLKÜL
V:natúr joghurt
6 után nem ennék minden este 15 percet szobabicikliznék 15 percet zumbáznék,50 felülés úgy hogy betekerem magam fóliával.És nem ennék kenyeret,max slim kenyeret de azt is csak délelőtt(csak 62 Kcal).És csak teát vagy mentes vizet innék napi 2 litert.
Kedves Kérdező, próbálom akkor normálisan elmagyarázni. Szerintem ez rossz ötlet :)
1kg zsír elégetéséhez kb. 9000kcal deficitet kell elérni (azaz ennyivel kevesebbet kell enni + mozogni)
10 kg-hoz tehát 90.000kcal, ami 30 nappal számolva napi 3000kcal (15kg-nál napi 4500 kcal)
Ha napi 1500kcal-t eszel (márpedig az kellene az élethez), akkor 10kg-nál napi 4500kcal-t kellene mozognod, 15kg fogyásnál pedig napi 6000kcal-t.
45 percnyi futás éget el 1 80 kg-os embernél 12km/h sebességnél 583kcalt, tehát 4500kcal-hoz (10kg futás) fenti súly esetén kb. napi 5,5 órát kellene futnod, hogy ezt el tudd érni.
Ez szerintem kb. lehetetlen.
Remélem sikerült normális választ adnom.
9000kcal de mind1
Tudod mit? Biztosan le tudsz vele fogyni, és gyönyörű szép formás leszel!
Köszönöm a receptet is, valószínűleg én is ezzel fogok fogyózni, és ezzel 3 hónap alatt 45kg-t fogok fogyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!