Szeretnék még kb.10kilótól megszabadulni. Másfél hónap alatt lehetséges lehet ez? Leginkább a hasamról és a combomról szeretnék fogyni. Mit ajánlanátok? A felülés és a guggolás mennyire hatékony? Ha napi 40percig csinálom felváltva.17/L
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 20:14
2/7 anonim válasza:
Nincs helyi zsírégetés. A felülésektől sem fog eltűnni a hasadról a zsír, szóval fogyás szempontjából semennyire sem hatékony, azonban a hasizmod erősítésére megfelelő. A guggolásnál szintén ez a helyzet. A te esetedben ez az elgondolás sajnos így semennyire sem hatékony. Kell egy megfelelően összeállított étrend (diéta), mellette pedig aerob és súlyzós edzés. Azt, hogy honnan fogysz először és utoljára, ezt majd a szervezeted dönti el. Gyorsan pedig ne akarj fogyni, mert nem fog sikerülni és nincs is értelme. Hosszabb távra tervezz, kisebb elvárásokkal, így nem fogod feladni, mert, hogy "nem sikerült"..
3/7 A kérdező kommentje:
Hát de. gyümölcsöt vagy zöldséget eszek, du. meg ami van, de nem ilyen súlyos kaját mint pl.:zsíros kenyér csokival :D és este 6után sem eszek. Édességet sem eszek.
2012. ápr. 24. 21:44
4/7 A kérdező kommentje:
Meg futottam is kb. 1 hónapig majdnem mindennap(1órát)..csak sajnos az most nem fér bele az időmbe..esetleg a futás helyett valami más?
2012. ápr. 24. 21:48
5/7 anonim válasza:
Nincs heti 3x1 szabad órád? Vagy 3x30 perc is több, mint a semmi.
6/7 anonim válasza:
Akkor sem fog lemenni 1,5 hónap alatt, 2,5 hónap alatt viszont ha ügyes vagy, igen.
7/7 anonim válasza:
Töltsd le Rubint Rékának a 2008-ad Napi 20 perc önmagadért dvdjét!!!Nekem sokat segìtett!Amûgy egy jònács:ne akarj olyan gyorsan fogyni mert lògni fog a bőröd!!!Nekem szerencsére nagyon aranyos a háziorvosom és én tőle kértem tanácsot mert terhessèg alatt 30 kilòt szedtem fel.Ő mondta h havi max 2-3 kilot adjak csak le és visszafog huzodni a bőröm és igaza lett!!!2naponta csinálom a gyakorlatokat a dvd elött:)kerülöm a cukrosat meg a kenyér és tésztaféléket,sok vizet meg sima naturlandos zöld teát iszom.4 után max almát v vmi nyers zöldséget eszem és gyönyörűen egyenletesen fogyok....ne siettesd mert annál rosszabb lesz!!kicsit hosszùra sikerült de remélem segìtettem!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!