Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Titeket is piszkálnak futás...

Titeket is piszkálnak futás közben?

Figyelt kérdés

Eddig a faluban futottam, most már kimentem a földesútra (szőlők stb) futni mert folyamatosan beszólongatnak az emberek. Ekkora szám ha valaki fut? Még a főúton elhaladó kocsikból is folyton kikiabál valaki hogy "hej" vagy "fuss forest"

A földesúton is néha kint van egy-két emberke, szőlő gazda azok közül is mindig akad egy két agyon iskolázott aki odaordít. Teljesen fel vagyok öltözve, semmim nem lóg ki még a fejemet is napszemüveg takarja.... Ennek mi értelme van? Hol fussak hogy ne zaklassanak az emberek? Nálatok nem szokott hasonló gond lenni?

az én kedvemet teljesen elveszi a futástól ez a sok retardált beszólongatás... :(

23/l

2012. ápr. 19. 12:27
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Így igaz :) Megfogadom a tanácsodat!
2012. ápr. 27. 08:00
 22/27 A kérdező kommentje:

Ma is futottam, és már messziről kiszúrt magának egy hapsi. Várta hogy odaérjek mellé, mikor lementem mellette undorítóan belevigyorgott a képembe, és követett a fejével ahogy elmentem mellette. 3an voltak így még beszólni sem mertem neki..... Az a tipikus buta paraszt ember félék.

Már a földesen sem lehet nyugta a futó embernek? Erdőn át kellett hazajönnöm mert nem akartam újra elmenni mellettük..

2012. máj. 2. 11:03
 23/27 anonim ***** válasza:

Zene be a fülbe,és semmit nem hallasz..Vagy ha nagyon bámulnak,akkor lehet mondani,hogy elég széles az út elférnek ők is melletted,majd ha végig futják veled a távodat,utána meghallgatod a véleményüket...Én anyósékkal voltam párszor futni,kis falu,szintén jó program megbámulni a futókat(viszont volt dicséret is,h milyen ügyesek),igazából vicceskedő beszólások voltak,de nem kell vele foglalkozni,röhögni rajta egyet,nem másnak futsz,hanem magadnak,nemde?

Amúgy,pozitív példa is van,én esténként szoktam járni(nekem ez fér bele az időmbe),csaj meg a srác sétáltak,megláttak,és csak annyit hallottam,h a srác odaszól a bnőjének: "látod,vehetnél példát,rád is rád férne így egy kis futás"

2012. máj. 2. 12:01
 24/27 A kérdező kommentje:

zene, napszemüveg minden volt de lég nehéz ha 2 centire belemászik az arcomba miközben elfutok mellette. Furgonnal voltak ha ott elkattan valamelyik agytröszt és mondjuk úgy gondolja hogy megleckéztet akkor esélyem sincs.

De lehet ezentúl én is a nagyon koránra vagy nagyon későre váltok.

2012. máj. 2. 12:06
 25/27 anonim ***** válasza:

Basszus, hogy milyen emberek vannak.

Én egy kis faluban lakom, de itt nem ilyenek az emberek. Én az iskola salakos pályájára jártam le futni, de szerencsére az utat az iskolától hatalmas tuják választják el, így be sem lehet oda látni, csak, ha valaki a járdán jön. De nem szólnak be akkor sem. Pedig volt, hogy úgy futottunk a barátnőmmel, hogy a kosárpályát közben tini srácok használták, de szerencsére ránk sem bagóztak.

Kitartást neked!

2012. máj. 2. 12:57
 26/27 A kérdező kommentje:

Szerencsés helyen laksz! :)

Köszönöm!

2012. máj. 2. 13:03
 27/27 anonim ***** válasza:

Fuss Forest:D:D:D

Amúgy ne foglalkozz velük.Vagy kiabáld nekik azt,hogy legalább én nem vagyok paraszt

2012. máj. 3. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!