Eddig a faluban futottam, most már kimentem a földesútra (szőlők stb) futni mert folyamatosan beszólongatnak az emberek. Ekkora szám ha valaki fut? Még a főúton elhaladó kocsikból is folyton kikiabál valaki hogy "hej" vagy "fuss forest"
A földesúton is néha kint van egy-két emberke, szőlő gazda azok közül is mindig akad egy két agyon iskolázott aki odaordít. Teljesen fel vagyok öltözve, semmim nem lóg ki még a fejemet is napszemüveg takarja.... Ennek mi értelme van? Hol fussak hogy ne zaklassanak az emberek? Nálatok nem szokott hasonló gond lenni?
az én kedvemet teljesen elveszi a futástól ez a sok retardált beszólongatás... :(
Sajnos vannak ilyen emberek:S Szerintem hallgass zenét és akkor nem hallod őket.
2012. ápr. 19. 12:37
2/27 anonim válasza:
Elhiszem, nagyon sz@r lehet :( Vannak sajnos ilyen bunkó emberek, igazából irigyelnek téged mert semmi akaratuk nincsen ahhoz hogy a saját egészségük érdekében tegyenek magukért bármit is, így mások kedvét igyekeznek elvenni a bunkóságaikkal.
Szerintem fuss továbbra is, hiszen nagyon jót teszel vele a testednek. Hogyha másmerre mész futni ott is ilyen emberek vannak?
2012. ápr. 19. 12:38
3/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sajnos az egész hely egy nagy szőlő-földesből áll. Így mindenhol ott vannak a gazdák. Még megpróbálom a focipályát ott délelőttönként remélem nem lesz senki. a zenehallgatást pedig kipróbálom :D
2012. ápr. 19. 12:41
4/27 anonim válasza:
nekem is beszólt egy velem egyidős gyerek amikor futottam de jól megagyaltam.azóta nem szól be.
2012. ápr. 19. 12:44
5/27 anonim válasza:
Én panelházak között futottam Pesten és az ablakból szólogattak be.. egyszer még le is dobtak valamit. :-(( Azóta mást sportolok.
2012. ápr. 19. 12:45
6/27 anonim válasza:
Ezért szívás vidéken élni.A falusiak között nagyon sok a beszűkült látókörű idióta ember.Nagyvárosban Sopronban , Győrben , Budapesten, ilyen csak ritkán beszólogatás fordul elő.
2012. ápr. 19. 12:49
7/27 anonim válasza:
Nekem is beszóltak Pesten, Kelenföldön. Meg engem az is zavar, hogy futok a villamos mellett és mindenki úgy néz az ablakból, mintha ufót látna. Jó, hogy nincs más dolguk, de akkor is zavaró.
2012. ápr. 19. 13:01
8/27 anonim válasza:
Régebben én kutyával sprinteltem. No azt volt a best of mikor vlmi elmebeteg megdobált a másodikról krumplival.Mondjuk én meg visszadobáltam xD Az is a kalória égetés egy módja :)))
2012. ápr. 19. 14:51
9/27 A kérdező kommentje:
Úristen, megdobálás? O.O akkor én még jól járok a szimpla tapló beszólásokkal... Ezek szerint az ország minden területén vannak ilyen retardált barmok, csak nem értem mire jó ez nekik? Vagy miért fáj az ha elfutok mellettük 6 méterre....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!