Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Titeket is piszkálnak futás...

Titeket is piszkálnak futás közben?

Figyelt kérdés

Eddig a faluban futottam, most már kimentem a földesútra (szőlők stb) futni mert folyamatosan beszólongatnak az emberek. Ekkora szám ha valaki fut? Még a főúton elhaladó kocsikból is folyton kikiabál valaki hogy "hej" vagy "fuss forest"

A földesúton is néha kint van egy-két emberke, szőlő gazda azok közül is mindig akad egy két agyon iskolázott aki odaordít. Teljesen fel vagyok öltözve, semmim nem lóg ki még a fejemet is napszemüveg takarja.... Ennek mi értelme van? Hol fussak hogy ne zaklassanak az emberek? Nálatok nem szokott hasonló gond lenni?

az én kedvemet teljesen elveszi a futástól ez a sok retardált beszólongatás... :(

23/l

2012. ápr. 19. 12:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Mikor régebben a falunkban jártunk egy ismerősömmel kocogni, nekünk is odaszóltak néha, de inkább csak megbámultak. Azért csinálják, mert szokatlan nekik. Mióta jársz? Ha megszokják, hogy gyakran látnak, meg látják, hogy nem is figyelsz rájuk, talán abbahagyják. Most Bp-en lakom, itt a környékünkön rengetegen járnak futni, fel sem tűnik már egy melegítős emberke.
2012. ápr. 19. 17:12
 12/27 A kérdező kommentje:

Nálunk aki kijár futni az rendszerint este, sötétedés után. Pont ez miatt, hogy ne szólongassanak be nekik. Sajnos a retardált emberek nem hiszem hogy megszokják hogy futok. És eleve nem hiszem hogy lesz annyi agyuk, hogy abbahagyják... :(

Sőt még el tudom azt is képzelni, hogyha megszokják hogy mindig arra megyek akkor még baromságot is kitalálnak majd nekem. Szóval most úgy fogom, hogy váltogatom a menetirányomat :D

2012. ápr. 20. 08:51
 13/27 anonim válasza:
Nekem is állandóan beszólnak, pedig én is nagyobb városban élek. Tavaly volt egy olyan, hogy a helyi sportpályán futottam még világosban, két lány ült a lelátón, és oda kiabáltak, hogy milyen vörös a fejem... Persze, hogy vörös...én nem csak üldögélni járok ki a pályára, nézni a pasikat. Így csak estefele mertem kimenni, aztán meg már féltem ott egyedül, mert elég fura alakok mászkálnak este arra :S De azóta is estefele járok ki inkább. :S
2012. ápr. 20. 12:43
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is beszólnak, mutogatnak állandó jelleggel. (Pest megyei kisvárosban lakom, tehát nem falu, de nem is nagyváros.) Ráadásul zömmel olyanok, akiknek szintén jót tenne egy kis mozgás, életmódváltás, futás. Magyarán a tök dagadtak, sörhasú pacákok, meg elhízott helyi menő csávók és csajaik. Én zenét hallgatok közben, jóllehet ilyenkor is kihallani néha, de általában csak megrántom a vállam és futok tovább. Mindig az van ilyenkor bennem hogy retardált barmok, én legalább teszek valamit az egészségemért, a testemért, ők pedig nem.

De például volt olyan is, hogy két srác odakiabált hogy hajrá, nekünk is kellene, csak mi lusták vagyunk. :)

Nagyon idegesítő, ezzel egyetértek, de sajnos nem lehet mit tenni ezekkel. :S

2012. ápr. 20. 12:47
 15/27 A kérdező kommentje:

Együtt érzek veletek! Én ma úgy csináltam hogy össze vissza kacsáztam a földesen apró utakon. Igaz így esélyesebb hogy vaddal vagy kóbor kutyával találkozok, de legalább a retardáltakat kikerülöm. Az a baj hogy egy-két emberből sajnos kinézem hogyha többször lát arra akkor esetleg elkap, vagy "rámijeszt" annyi gyökér van már ebben a világban és egyre csak butulnak....

A másik hogy én vagy nagyon korán vagy nagyon este próbálkozok, így azért a többséget elkerülöm.

2012. ápr. 20. 13:19
 16/27 anonim ***** válasza:
Azért tiszta röhej, hogy az embernek ilyesmi miatt kell félnie. Mit ártasz azzal, ha futsz? Ennek természetesnek kellene lennie, a sétálóknak sem szólogatnak be (vagy lehet van, ahol nekik is). Sose fogom megérteni. Gratula az elszántságodért, Kérdező, hogy így sem adod fel.
2012. ápr. 20. 13:52
 17/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Sajnos tényleg tiszta röhej, de annyi eszük sincs az ilyen embereknek hogy meg lehessen nekik ezt magyarázni....
2012. ápr. 20. 17:04
 18/27 anonim válasza:

Ne érdekeljen titeket más véleménye, vagy ha cikiznek titeket! Ha neked jól esik futni, és úgy látom igen, akkor nincs baj!

Van egy jó megoldás a beszólásokra:

készíttes egy pólót futásra humoros felirattal, mint például:

előre JÖVÖK, hátulra MEGYEK

vagy Na, és te mennyit bírsz lefutni?

vagy hasonlók, biztos találsz a neten.

2012. ápr. 25. 20:23
 19/27 A kérdező kommentje:
EEEZ nagyon jó ötlet!!!!!! :DDDD
2012. ápr. 26. 15:46
 20/27 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz senkivel!!! Csak fuss amennyi jól esik,hisz az egyik leghatékonyabb sport! Nekem még nem szóltak be, de megbámulnak, de a kutyát nem érdekli! CSAK a saját érdekeidet tarts szem előtt,ne foglalkozz mások véleményével! Főleg ha fogyás céljából futsz!(mint én) A céljaidat csak te valósíthatod meg!!!
2012. ápr. 26. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!