Titeket is piszkálnak futás közben?
Eddig a faluban futottam, most már kimentem a földesútra (szőlők stb) futni mert folyamatosan beszólongatnak az emberek. Ekkora szám ha valaki fut? Még a főúton elhaladó kocsikból is folyton kikiabál valaki hogy "hej" vagy "fuss forest"
A földesúton is néha kint van egy-két emberke, szőlő gazda azok közül is mindig akad egy két agyon iskolázott aki odaordít. Teljesen fel vagyok öltözve, semmim nem lóg ki még a fejemet is napszemüveg takarja.... Ennek mi értelme van? Hol fussak hogy ne zaklassanak az emberek? Nálatok nem szokott hasonló gond lenni?
az én kedvemet teljesen elveszi a futástól ez a sok retardált beszólongatás... :(
23/l
Nálunk aki kijár futni az rendszerint este, sötétedés után. Pont ez miatt, hogy ne szólongassanak be nekik. Sajnos a retardált emberek nem hiszem hogy megszokják hogy futok. És eleve nem hiszem hogy lesz annyi agyuk, hogy abbahagyják... :(
Sőt még el tudom azt is képzelni, hogyha megszokják hogy mindig arra megyek akkor még baromságot is kitalálnak majd nekem. Szóval most úgy fogom, hogy váltogatom a menetirányomat :D
Nekem is beszólnak, mutogatnak állandó jelleggel. (Pest megyei kisvárosban lakom, tehát nem falu, de nem is nagyváros.) Ráadásul zömmel olyanok, akiknek szintén jót tenne egy kis mozgás, életmódváltás, futás. Magyarán a tök dagadtak, sörhasú pacákok, meg elhízott helyi menő csávók és csajaik. Én zenét hallgatok közben, jóllehet ilyenkor is kihallani néha, de általában csak megrántom a vállam és futok tovább. Mindig az van ilyenkor bennem hogy retardált barmok, én legalább teszek valamit az egészségemért, a testemért, ők pedig nem.
De például volt olyan is, hogy két srác odakiabált hogy hajrá, nekünk is kellene, csak mi lusták vagyunk. :)
Nagyon idegesítő, ezzel egyetértek, de sajnos nem lehet mit tenni ezekkel. :S
Együtt érzek veletek! Én ma úgy csináltam hogy össze vissza kacsáztam a földesen apró utakon. Igaz így esélyesebb hogy vaddal vagy kóbor kutyával találkozok, de legalább a retardáltakat kikerülöm. Az a baj hogy egy-két emberből sajnos kinézem hogyha többször lát arra akkor esetleg elkap, vagy "rámijeszt" annyi gyökér van már ebben a világban és egyre csak butulnak....
A másik hogy én vagy nagyon korán vagy nagyon este próbálkozok, így azért a többséget elkerülöm.
Ne érdekeljen titeket más véleménye, vagy ha cikiznek titeket! Ha neked jól esik futni, és úgy látom igen, akkor nincs baj!
Van egy jó megoldás a beszólásokra:
készíttes egy pólót futásra humoros felirattal, mint például:
előre JÖVÖK, hátulra MEGYEK
vagy Na, és te mennyit bírsz lefutni?
vagy hasonlók, biztos találsz a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!