146 kilósan,18 évesen, hogy kezdjek neki a fogyókúrának?
Figyelt kérdés
Számtalanszor nekikezdtem már, de egyszerűen nem sikerül 1-2 napnál tovább bírnom. Kivizsgáláson még nem voltam, de semmi bajom sincs, csak sokat eszem. Szóval tanácsokat szeretnék, hogy hogy kezdjek bele. Milyen mozgást végezzek és, hogy csináljam azt, hogy ne fogyjak gyorsan, hogy ne lógjon a bőröm? Először nagyon gyorsan akartam fogyni, hogy minél előbb megszabaduljak a súlyomtól, de mostanra beláttam, hogy ez tabu. Minden segítséget szívesen fogadok, még kritikákat is.2012. márc. 19. 16:22
11/17 anonim válasza:
Távol áll tőlem a rosszindulat,de aki 146 kilósra feltolta magát az nem is nagyon akar fogyni...De ne legyen igazam.
12/17 anonim válasza:
a bőröd pedig mindenképp lógni fog ha lassan fogysz is, szóval közben gyűktögess a plasztikára
13/17 anonim válasza:
Sztem jelentkezz fogyókúrás táborba, ott pár hét alatt megtanulod h mit kell enned, milyen mozgást végezz :)
14/17 anonim válasza:
lassan bypass műtét...ha ennyire nem vagy elhivatott, hogy életmódot akarsz váltani.
15/17 anonim válasza:
mindenképp dietetikussal kezdd el a programot, ami egyben életmódváltás.. szóval nem fogyókúrázol hanem egyszerűen életmódot váltasz... ha megvonod magadtól a zsírs ételeket, cukrot, fehér lisztet, tuti lefogysz.. az elején könnyen ledobsz egy hét alatt több mint 2 kg-t is, ha mondjuk eléred a 60-70 kg-t próbálj heti 1-2 kg-nál többet nem fogyni...
szóval életmódváltás DIETETIKUSSAL, és sok sport, ne ülj otthon, most az egyszer csak sétálj, nem kell feltétlen izzadni a nap 24 órájában.. elég napi 1-2 óra izzasztó fogyasztó edzés és utána csak sétálj, fel a hegyre, le a hegyről, ki a parkba, ide-oda..sok gyümölcs-zöldség, sovány húsok, tejtermékekből is egy kevés..
16/17 anonim válasza:
amúgy kezdj el önismerettel és lélektannal is foglalkozni mert a túlsúlynak korántsem a genetika vagy a rossz idő az oka, hanem igenis betegség, és egy kiegyensúlyozott ember nem hízik el így.
17/17 anonim válasza:
A legfontosabb kérdés miért eszel? Unalom, szeretethiány? Az étkezésnek habzsolásból át kell alakulni normális étkezéssé. Az ételt rendesen meg kell rágni és hallgatni kell a testedre ha azt mondja elég. Én elsőnek neked a napi 1 óra vagy kezdetben fél óra sétát javaslok. Először lassabb tempóban. A lényeg mindig az, hogy ne lihegj. Aztán persze mindig egyre könyebb és könyebb lesz a séta akkor mindig sétálhatsz egy kicsit többet esetleg egy kis kocogást is bele vihetsz a lényeg. A felsőtested is erősithetted fekvőtámaszokkal például. Az elején ez is nehéz lesz, célszerű lerakni a térded vagy egy a kezed magasabbra helyezni mint a lábad ( pl egy székre). Remélem tudtam segíteni valamit. Aztán sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!