Ez jó lehet fogyókúrának?
arra gondoltam, hogy egy ilyen tojás-alma diétát csinálnék, melynek fő elemei ez a két étel lenne (alma nyersen, tojás főve). ennék még más zöldségeket + reggel kenyeret vagy zabpelyhet estére néha túrót. ja és a tojásból max 2-3 sárgáját ennék ha ez nen lenne elég akkor még sima fehérjét.
mivel suliba járok heti 3 tesi megvan, és elég zokat mozgunk, az egyik az egybe van tartva tehát másfél óra tesi, meg péntekenként röplabdázunk olyan 1-2 órát. inni is innék jó sokat, a jojó effektus nem érdekel mert azt kitudom majd küszöbőlni
előre ia kössz :)
gratulálok, és mi lenne, ha ennyi erőráfodítással, hogy kinézted ezt a "diétát" és utánnaolvasnál dolgoknak kicsit komolyabban, mit hogy kéne? hmmm?
Pls body. builder.hu, tanulj azoktól akik a zsírtól a legkönnyebben és leghatékonyabban szabadulnak meg, és bármennyire is fáj ezt beismerni, egyetlen csoport van ilyen a világon, őket úgy hívják , hogy:
testépítők
egész jó a megközelítésed, de a mennyiségek elég fontosak ,normális diétába mérni szokták illetve naponta legalább 5x kéne étkezni.
Kicsit furcsán hat leszólni az embereket hogyha nem egyből a testépítésről kezdenek el olvasgatni, magától honnan tudná hogy ott találja meg amire szüksége van? (mert másrészről viszont tényleg így van) én is azt javaslom body.builder.hu .
NEm kötekedtem, a tojás nem rossz, csak a sárgáját azért ne edd meg, max minden 5 db tojából 1 db sárgáját hagyj majd a rántottátdba, úgy még okés.
A sima fehérje is jó de csak az összes fehérjéd 30 % ig, jobb a szilárd fehérje. Az alma bár alacsony GI szénhidrát, mégis kerülendő a cukor és savtartalma miatt diétában, max reggel még okés, edzés után esetleg kis mennyiségben belefér, de kb. ennyi.
Jó szénhidrátforrások:
basmati rizs (tescoban olcsó) zabpehely (ennek a zsírtartalmát bele kell számolni a napi összbe ), vörösbab, lencse, barna rizs, telj kiörlésű kenyér, ami csomagolt és nincs benne búzaliszt, zöldségek
rostnak pedig brokkoli zöldbab, paradicsom uborka stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!