Ez körülbelül hány kalória volt? Jó fogyókúrának?
Jójó, tudom hogy már uncsik ezek a kérdések, szóval ilyen választ nem kell írni, TUDOM.
Reggeli: fél szelet pirítós kenőmájjal, tejeskávé
Ebéd: egy tányér leves (vagy inkább lé, alig volt benne tarhonya)
Uzsonna: egy tányér leves (szintén, bár picivel több volt benne a tarhonya)
plusz ettem egy almát, és vagy három szem (cukormentes) rágót.
Ha ezt tartom, mennyi idő kell úgy tíz kiló leadásához?
ui.: Tud valaki valami hatásos étvágycsökkentőt?
kevés, Aya.
én egy olyan 10 hét körüli időt mondanék. intervallumban 8-14 hétre tenném, ebbe bele kell esnie, ha így folytatod.
sajnos energiára nem tudom besaccolni.. ezt nem gyakoroltam.
Köszönöm a segítséget ismét. :)
10 hét, az tök jó! mondjuk utána nem tudom mit csinálnék, hogy ne jöjjön vissza, de az még a jövő dolga...
sportolók úgy szokták beállítani az étrendjüket, hogy heti 1 kg fogyás legyen, akár. ebben semmi extrém nincs, ezért a 10 kiló az 10 hét körül lemehet.
de amiről már beszéltünk, az élelmiszerek minőségéről (és a testre gyakorolt hatásáról) továbbra is élnek.
hmm..
minél "kövérebb" valaki, annál több víz is van megkötve a szervezetében, ennyivel pedig gyorsabban is fog fogyni eleinte. miután már zsír megy le, az étrendtől függően ez a heti 0,5-1kg szokott lenni (vagy koplalóknak több, de az nem is zsír..).
ha lassul a fogyás, az azért van mert energiatakarékosabb lesz a szervezet, már kisebb tömeghez kevesebbet is elég enni, illetve van a "makacs zsír" de ez már 10% alatti testzsírnál lenne érdekes.
Ez masszív koplalás, de ne zavarjon.
Két tányérnyi ízesített víz, alma, meg fél sz. pirítós. Király vagy, ha így folytatod, a padlón kötsz ki.
... jah.. :/
múltkor még tésztáztál kedves Aya, ebédnél arra még visszatérhetnél. mert az üres tészta is legalább energiát ad.
azért ha nagyon kileszek tőle akkor eszek egy kicsivel többet. eddig semmi bajom.
áh azért a tésztára nem térek vissza mert az tényleg nagyon hízlal :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!