Hány kalória körülbelül?
Pontosan adatokat sajnos nem tudok megadni, nem is kérek pontos kalóriaértéket, csak úgy sacc/kb.
Vajon hány kalória lehet egy közepes adag slambuc?
Google, "slambuc+kalória", második találat.
Gőzöm sincs mi ez, nem is érdekel, de parancsolj.
De itt is lehet ám keresni a gyk-n, ha a google nem lenne szimpatikus.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__18..
slambuc recept + kcal.hu....még össze is adja helyetted...
a napi sporttevékenységed is megcsináljuk helyetted? feneked ne töröljük ki?
Már megtaláltam közben, azért köszi. Egy adag 576 kcal:)
Első: ha a kedvemért nem nézed meg mi az, és nem saccolod meg, akkor azért mégis kedvemért tedd meg, hogy ilyen válaszokat be se irkálod.
Akinek meg nincs kedve válaszolni a kérdésre, az meg ne írjon semmit, mert nekem nincs szükségem az ilyen értelmetlen válaszokra.
Értelmes válaszolóknak köszi.
DE be fogom irkálni, mert egy elkezdte, hogy ez meg az mennyi kalória, aztán azóta meg senki nem veszi fáradtságot, hogy begépelje a google-ba!!!
Lusta disznó vagy b.meg, megenni megtudnád, de másokat b.szogatsz, hogy mennyi kcal van benne????
Szálljál már le a földre!
Egyébként meg szerinted mi honnan tudjuk????
Elárulom:utánanéztünk, MAGUNKNAK!!!
Még nem kell jó matekosnak sem lenni hozzá...
Ja és vedd már észre, hogy amíg te a babérjaidon ültél, hányan írtak vissza szánalomból...
Utána már én is megnéztem.
És a te válaszodra pont nem volt szükségem.
Lusta disznó vagy!
Aki kalóriákat akar számolni, az utánanéz bizonyos dolgoknak, mit hol talál meg, és utána ki tudja magának számolni...
Ha téged érdekelt volna, begépeled szépen a keresőbe, és megtanulod használni a gépedet!!
De ehhez te lusta vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!