Újabb unalmas kérdés. Ma ettem sok gyümölcsöt-sárgadinnye, barack, valamennyi szőlő-, délelőtt folyamán egy mekis jeges kávét valami sziruppal, meg este egy adag (kb.75 gramm) tésztát zöldséggel. Körülbelül hány kalória lehetett?
Tudom hogy már mindenki rühelli, de a jegeskávét -nagy méret, tejszínhab meg ilyenek, sőt mi több, egy kevés csokiszirup a tetején- nem találtam sem német, sem angol vagy magyar mekis kalóriatáblázatban sem, és kíváncsi vagyok, ez ma így hány kcal lehetett vajon?
Jaj és igen, tudom hogy nulla tápérték volt benne, csak üres kcal.
Önirónia már megvan :PPP
Amúgy semmiről sem tudunk pontos mennyiséget, csak a tésztáról... Hasra ütve max 1000 kcal...
Á, egyébként jó fej vagyok, hús, hal, joghurt, amit csak akartok. De most tényleg, nevetséges-e vagy sem, érdekel, mennyi lehetett az a mekis jeges kreáció :D
A paraméterek, mielőtt valaki úgy gondolja, táskából kekszet csenő, neten panaszkodó diétaharcos lennék, 166 cm/49 kg
A második válaszolónak: nem, azt fogyasztottam, amit leírtam, meg ásványvizet
A negyediknek (?): nem fogyókúrázom elméletileg, nem is volt rá sosem szükség, sőt anno híznom kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!