Hogy álljak neki a fogyókúrának? Lécci normálisan
Ez fugg attol is, hogy mennyire vagy sulyos! TEhat kerulni kell az olajban sulteket, edesseget, uditoket stb.
Ehgyomorra lehet friss zoldseglevet fogyasztani, vagy gyogynovenyteat, mezei zsurlot, csalant, mivel tisztito hatasuk van, de vizhajtok is. Ezutan az ital elfogyasztasa utan egy feloraval lehet reggelizni, ami lehet pl. fott tojas, tofu, sajt es zoldseg. Ebedre nagyon jo a zoldsegleves, a grill sultek, es a parolt zoldsegek, ill. parolt rizs. Du. lehet szinten gy.tea, vagy zoldsegle v. gyumolcs, s melle keksz. Vacsorara sutoben, hejaban sult burgonya, tok, cs.mell stb. tehat ezeket izles szerint, ami neked izlik, mivel az nagyon fontos.
A mozgas lehet barmi, futas, kerekpar, uszas, de erobic is. Ezt En ugy tapasztaltam, hogy nincs idohoz kotve, tehat akkor vegezd, amikor idod van!
En futottam reggel is, de volt olyan, hogy este 10-kor erobicoztam, mivel akkor volt idom, s a cel a fogyas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!