Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hordom ugyanazt a...

Miért hordom ugyanazt a ruhaméretet 64 és 72 kilósan is?

Figyelt kérdés

1,5 éve voltam 64 kiló, aztán stressz miatt feljött rám 8 kiló. ennek leadásán 3 hete most munkálkodom, eddig 67-nél járok.

de nem is ez a lényeg, hanem hogy a ruhaméretem nem is változott meg a hízás óta!

64 kilósan is 40-es nadrágot hordtam, és M-es felsőket, és most is, illetve a "csúcson" is ezek jöttek rám, ha vásárolni mentem. A meglévő darabjaimat sem kellett a szekrény mélyére süllyesztenem, mert semelyik nadrágomat vagy felsőmet vagy szoknyámat nem híztam ki.

Szóval ezt nem igazán értem... Hol van az a +8 kg akkor? Most, hogy fogyok, érzem a nadrágjaimon a változást (főleg az újonnan vásároltakonÍÍÍ), olyan mintha már csak 62 kilós lennék, tehát még az eredetinél is kevesebb.

Hogy is van ez? Hány kilótól kell méretet váltani?

2012. febr. 16. 22:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mozogtál is vagy csak kevesebbet kajáltál? Szerintem inkább az utobbi és izmot vesztettél..
2012. febr. 16. 22:14
 2/11 anonim ***** válasza:
A kiló nem minden, én kilóban csak 10 kilót fogytam, viszont centiben rengeteget.
2012. febr. 16. 22:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Hogy lehet hogy stressz miatt híztál? Ha stresszes az ember akkor fogyni kezd
2012. febr. 16. 22:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem feltételül: sok stressz egyenlő sok evés, egyenlő hízás.
2012. febr. 16. 22:47
 5/11 anonim ***** válasza:
52%

A stressz hatására megnövekszik a hidrogén-klorid termelése a gyomrodban, ezért mondják, hogy a gyomorfekély pszichés alapú:) Tehát nem feltétlenül.

14L

2012. febr. 16. 22:49
 6/11 anonim ***** válasza:

Inkább a magasságtól függ a méret, ha nem vagy extra kövér vagy sovány.

A 64 kiló ugyanolyan normál súlynak mondható, mint a 72, csak a sáv túloldalán. Edig "alulról" voltál M majd "felülről" Most meg középen. Ahhoz 86 kilónak kéne lenned, hoyg méretet válts.

És én pl. blúz 38-as vagyok , de szoknya 40-es, ám ruha 42-es. Aztán a kínai és az olasz méret kettóvel kisebb igazából, az amerikai meg nagyobb, ráírja az L-re hogy M, jobban megveszik.

ipőm i sgagyi 40-41, de rendes cipő:38-39.

2012. febr. 16. 22:51
 7/11 anonim ***** válasza:
2012. febr. 16. 22:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Eleve össze-vissza vannak a méretek, már kiakadok rajtuk...

A New Yorkerben pl. szerintem minden eggyel nagyobb, mint ami bele van írva...

De ettől függetlenül annak mindenképp igaza van, aki azt mondja, hogy normális súlyú vagy és voltál mindig, ugyanazon a sávon belül mozogsz, és ezek szerint arányosan hízol. Szóval így lehet. :)

2012. febr. 16. 23:06
 9/11 anonim ***** válasza:

hát nekem ugyanez a helyzet. voltam 72 kiló, most 61 vagyok, és minden nadrágom jó rám :D najó nem ugyanugy állnak. mert mondjuk régen feszültek, most meg kicsit lógnak.

a felsőkön mondjuk én észreveszem, abból egy mérettel lejjebb kellett váltanom, de csak 62 kiló körül, 64 kilósan még simán jó volt minden régi felsőm.

nekem volt olyan ruha amit nem hordtam a "csúcson", de nem azért mert nem jött rám hanem mert nem nézett ki jól.

szerintem fogyjunk tovább és meglátjuk mi lesz :D

2012. febr. 17. 00:44
 10/11 A kérdező kommentje:

hűű köszi a válaszokat! :)

Akkor végül is így érhető, mármint, hogy ugyanazon sávon belül mozgok... csak ugye 8 kiló mégiscsak 8 kiló, 8 db lisztes zacskónak felel meg, ami azért valahol csak ott van rajtam :S egyébként a tükörben azért láttam változást a hízás után, kerekebb lettem, de ez egyáltalán nem volt szembetűnő a 64 kilóhoz képest. valószínűleg ha két fürdőruhás képet egymás mellé tennék, látszana a különbség, de így hogy csak az emlékezet van, így nem látom drasztikusnak.

igen, egyébként tini koromban voltam 60 kiló is, és egyébként akkor is M-es felsőket és 40-es nadrágokat hordtam. 171 cm vagyok egyébként, úgyhogy az a 72 kiló pontosan a még normális BMI végső határa volt, úgyhogy örülök hogy észbe kaptam és visszafordultam.

2012. febr. 17. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!