14 éves vagyok 141 és 46 kiló , ez nem épp ideális testsúly le kéne fogyjak 3kg-ot. Valami jó edzésterv , vagy diétás dolog ? Az interneten kerestem , de szinte csak ugyanazt találom, amivel nem nagyon érek semmit . Tipp?
A 46 kiló 14 évesnek egyáltalán nem rossz, én pont ugyanennyi voltam, tisztán emlékszem még a 8-os vizsgálatra. :)
Mondjuk tényleg elég alacsony vagy, ezért lehet, hogy a magasságodhoz tartozó testsúlyra gondolsz, hogy annak kéne alacsonyabbnak lennie?
De akárhogy is, 14 éves vagy, nagyon fogyóznod neked még nem szabad! Valószínűleg a közeljövőben jó sokat és hirtelen fogsz nőni (fájni fog :P), és ha odafigyelsz, akkor ezzel együtt nyúlni is fogsz. (Magyarul arra figyelj, hogy ne hízzál, de fogyókúrázni neked nem kell, és nem is szabad!)
40 kilót miből gondolod, hogy egészséges lenne neked? lehet hogy viszonylag alacsony vagy, de 40 kiló.. az kur.vakevés.
vagy izomzatot te nem tartasz magadon?
Aczél, ezt komolyan mondtad? Azért ekkor baromságokat nem szoktál írni. A kérdező nem "viszonylag alacsony", hanem konkrétan egy 14 éves gyerek, 141 centivel.
Kérdező, nem kell fogynod, néhány hónapon belül elkezdesz nőni. Ezzel a súlyod is nőni fog, ez normális, mert 16-18 évesen nem lehetsz már 40 vagy 46 kiló. Arra vigyázz (mozgással!!), hogy arányos maradj.
Én voltam 136 centisen 38 kg, és kis dagi voltam :D
Ideális súly magasság -110, akárki akármit mond, és akármilyen kicsi is az a szám. Neked ez 31 kg, lényegtelen, hogy ez tényleg nagyon kevés egy ÁTLAGOS MAGASSÁGÚNAK, de te nagyon alacsony vagy, így NEKED nem kevés.
Jól mondja az utolsó válaszoló, valóban 31 kg a magasságodhoz a megfelelő. De szerintem csontfüggő, na meg izom. De ne aggódj, biztos fogsz még nőni :-) (bár van egy olyan barátnőm aki 17 éves és 148 cm.)
Üdv, egy 15 éves, 180 cm-s(na ez meg a másik véglet :P), 77kg-s lány. Nekem is fogynom kéne, tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!