Nem vagyok kövér, csak a hasamon van egy kis felesleg. Nem tudom hogyan kéne leadni. Erre szeretnék pár tippet kérni! Szerintetek nomális 13 éves lánynak 165 cm és 47 kiló?
Nekem erről az a véleményem hogy igen is helyes hogy megpróbál valamit kezdeni magával és nem akar egy kövér felnőtt lenni. a 13 éves az már inkább tinédzsernek számít mint kisgyereknek! ha már elkezd azon gondolkozni hogy mit tehetne magáért,hogy jól nézzen ki,az már nem a gyerek kategória. elég szomorú dolog hogy van olyan,aki 10 évvel fiatalabb mint én és több 10 kilóval is...(pedig csak 18 éves lány vagyok!
A kérdéshez visszatérve,figyelmedbe ajánlom ezt a linket:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
És még valami:
azzal viszont egyetértek,hogy nem szabad semmiképpen sem fogyóznod. a felülést pedig önmagában nem ajánlom,hiszen az csak erősít,de a felesleg nem fog eltűnni tőle. az pedig,hogy a magasságodhoz normális e a testsúlyod,azt így nem lehet megmondani,hiszen lehet hogy nehéz a csontozatod,és az a súlyos,nem pedig te,de az én véleményem szerint a magasságodhoz tökéletes ez a súly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!