A kövér emberek miért nem fogynak le, ha zavarja őket a felesleg?
Szerintem sokukat nem zavarja. Van egy ismerősöm, nem vagyunk nagy barátnők, de néha elmegyünk együtt bulizni. Ő legalább 120kg, semmi lányos alakja nincs. Úgy néz ki, mint egy nagy, telepakolt zsák.
Mentünk valahova, erre ilyet beszól: "na, kíváncsi vagyok, hogy mit fognak szólni, ha meglátnak minket, kis cicababákat".
1.A cicababák...hát nem ott kezdődnek, ahol ő.
2.Mindent lehet rá mondani, csak azt nem, hogy kicsi lenne.
Nem zavarja őt, és kész. És sokan így vannak ezzel.
idő és pénzhiányra hivatkozva inkább tunyulnak a tv előtt.
sétálni menni ingyen van, és legalább teszel valamit magadért. ha kevesebbet eszel, azzal is spórolsz.
Nem mindenki tud lefogyni.
Bármilyen hihetetlen!!!
Hormonproblémám is van, és cukorbeteg is vagyok. Már 3 évesen kövér voltam, de a nagyi ragaszkodott ahhoz, hogy "egyek rendesen" (Ő 130 kg volt, tök alacsony). Szóval 10 évesen már 60 kg voltam, 14 évesen 85, mert az az egészséges.
Hiába szeretek sétálni, sportolni, szeretem a zöldségeket, salátákat, stb.
Ha betartom a 160 (inkább 150) g-os szénhidrát diétát, nem fogok fogyni. Ha elég kevés kalóriát viszek be, hogy fogyjak, akkor egyszerűen elájulok, és irány a kórház.
Már a doki is közölte velem, hogy döntsek, kövér maradok, vagy belehalok a fogyózásba, mert más nincs.
Ettől függetlenül hetente háromszor biztos jön egy "kedves jóakaró", aki közli, hogy nem kéne két pofára zabálni a sütiket (cukor beteg vagyok), és meg kéne emelni a se.ggem (még buszbérletem sincs, és kíváncsi lennék, bírná-e velem a tempót, ha beállna kézilabdázni), és előadja, hogy azért lettem kövér, mert tünci kis vékonyka gyerek voltam, aki elkezdett az esküvő után tunyulni, zabálni, és nem törődik a külsejével.
Már többször megfordult a fejemben, hogy inkább belehalok, de megpróbálom....
Fogyasztószerek meg persze szóba se jöhetnek, mert úgy felborítják az anyagcserét, amit vagy vissza lehet fordítani, vagy nem. Inkább vagy nem.
Na, szerinted hogy fogyjak le? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!