15 éves vagyok, 170 cm magas, 60 kiló, szeretnek lefogyni fenékből, és combból, elkezdtem diétázni, mellből fogytam, és abbahagytam, heti kétszer járok aerobikra. Mit tegyek, hogy lefogyjak, de csak onnan ahonnan akarok?
Most bocsássatok meg, de felhívnám mindenki figyelmét, hogy NINCS LOKÁLIS ZSÍRÉGETÉS!!!! nincs olyan hogy pl egy dagadt nő elkezd popsira edzeni és fitnessmodelleket megszégyenítő feneke van, de a tokája még ott lóg az arcáról !!! ilyen nincs, külön területet zsírtalanítani nem lehet, egyéni genetika, hogy ki hova hízik, ezen változtatni nem tudsz, vagy mindenhonnét leszálkásodsz, vagy sehonnan.
Hogy a kérdésre is válaszoljak egyúttal, nem tehetsz semmit, mellből is fogsz fogyni sajna , hisz zsírszövet azis, megjegyzem, hogy feszesebbé teszi a mellet, a barátnőmön tapasztaltam meg, még mielőtt megkérditek.
Sajnos nem tudsz tenni semmit. VAgy diéta, vagy semmi.
üdv
Egyetértek a felettem szólóval.
Mivel a mellszövet tömény zsír, bele kell kalkulálnod a fogyásba, hogy nem onnan megy le ahonnan te szeretnéd.
Így is megéri fogyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!