13 eves vagyok 156cm magas vagyok es 52kg szerintem ez sok nem latszik rajtam de en kevesebb szeretnek lenni szerintetek ez sok vagy nem?
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 18:53
1/7 anonim válasza:
Nem sok!!
miért akarja valaki már 11-12-13 évesen elcseszni az életét??
2/7 anonim válasza:
OFF: én 14 vagyok, 156 cm. 43 kg. Sokan mondják, hogy gebe vagyok. Már megkaptam az anorexiás jelzőt is OO"
Ömm, sztem nem sok. Átlagos.
3/7 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszokat nincs nagyon panszra okom mert nem latszik rajttam talgos vagyok se nem kover se nem sovany
2011. okt. 12. 19:22
4/7 anonim válasza:
Hajtogatod, hogy nem látszik rajtad...
Mégis mondd már meg 52 kg-mal minek kéne látszódni rajtad, amikor a magasságodhoz ez egy teljesen ideális súly?
5/7 A kérdező kommentje:
Koszike a valszokat csak tudjatok az osztalytarsaim mind ojan magasak es sovanyak gondolttam talan hogy tul sok nekem ez a suly de koszonom szepen a valaszokat :)
2011. okt. 12. 20:17
6/7 anonim válasza:
Itt megnézheted csak írd be az adataidat és kiírja, hogy normál, vékony vagy túlsúlyos én is itt néztem meg és nekem normál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!