Miért hordom ugyanazt a ruhaméretet 64 és 72 kilósan is?
Figyelt kérdés
1,5 éve voltam 64 kiló, aztán stressz miatt feljött rám 8 kiló. ennek leadásán 3 hete most munkálkodom, eddig 67-nél járok.
de nem is ez a lényeg, hanem hogy a ruhaméretem nem is változott meg a hízás óta!
64 kilósan is 40-es nadrágot hordtam, és M-es felsőket, és most is, illetve a "csúcson" is ezek jöttek rám, ha vásárolni mentem. A meglévő darabjaimat sem kellett a szekrény mélyére süllyesztenem, mert semelyik nadrágomat vagy felsőmet vagy szoknyámat nem híztam ki.
Szóval ezt nem igazán értem... Hol van az a +8 kg akkor? Most, hogy fogyok, érzem a nadrágjaimon a változást (főleg az újonnan vásároltakonÍÍÍ), olyan mintha már csak 62 kilós lennék, tehát még az eredetinél is kevesebb.
Hogy is van ez? Hány kilótól kell méretet váltani?
2012. febr. 16. 22:03
11/11 A kérdező kommentje:
egyébként igen, nálam a stressz az nem fogyással hanem inkább hízással párosul. asszem ez olyan, mintha egy dohányos cigihez nyúlna amikor feszült. én meg édességhez nyúltam :S
2012. febr. 17. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!