Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezik hogy 67 kilósan...

Létezik hogy 67 kilósan ugyanúgy nézek ki mint mikor 62 kg voltam?

Figyelt kérdés
oly annyira hogyha 1 ugyanúgy készült képet (62 kilósan) mellé tennénk 1 ugyanúgy készült kép mellé (ahol 67 kg vagyok), akkor elgondolkoznánk azon hogy melyik képen vagyok kevesebb súlyú?
2011. dec. 24. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:
20%

létezik,de ez aztz jelenti, hogy izmot vesztettélés háj került a helyébe.Ami jelenleg ugyanakkora mint az izom volt, de lesz majd több is.

Ha valaki megfog akkorérzi,hogy a kemény feszes izom helyett,most puha rengő pudingod van.

2011. dec. 24. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg arányosan, mindenhova ugyanannyit hízol, nem pedig mondjuk csak hasra meg arcra, vagy fenékre meg combra. Ha eloszlik akkor annyira az az 5 kiló nem sok:) Ha egy helyre megy fel akkor lehetne látni, de a leírtak szerint veled nem ez történt:)
2011. dec. 24. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:
nem feltétlen kell látszania, nyilván a kérdést is azért írtad ki, mert csökkent a testtömeged, de nem igazán látszik változás. megnézném a testzsírod hogy változott, vagy csak az emésztő rendszered ürült ki, glikogént és vizet vesztettél-e. ez nyilván nem túl látványos.
2011. dec. 24. 14:13
 4/6 A kérdező kommentje:

nyáron voltam 62 kg, és most vagyok 67 kg.

sokat edzettem meg ettem is, igy gyakorlatilag nem tudom pontosan eldönteni hogy ez az 5kg izom vagy zsír.

De ugyanúgy nézek ki a 62 kg-s képemen is mint a mostani 67 kg-s képemen. (ugyanannyi izom, ugyanannyi testzsírszázalék >> látszólag)

mikor 62 kg voltam, az fix volt, és a 67 kg is fix most.

a fix alatt azt értem, hogy már 1 ideje ugyanannyi a testsúlyom.

2011. dec. 24. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 11:32

Látom, neked sem mentek nyelvtanórán az igeidők...

2011. dec. 26. 22:24
 6/6 anonim válasza:
az izom nehezebb mint a zsír akkor ha sokat edzettél a zsír helyébe izom lépett és ezért vagy nehezebb.
2012. márc. 18. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!