Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A gyönyörű izmos, testépítő...

A gyönyörű izmos, testépítő hölgyeknek hogy hogy kivétel nélkül mindig szép nagy mellük van? : )

Figyelt kérdés

14 éves vagyok csak, alig van meg a 65/A is, 2 hete elkezdtem futni és szobabiciklizni, járni fogok műkorcsolyázni is, és erősíteni is fogok, már vettem direkt erre specializálódott dvd-ket, esetleg lehet hogy ettől a kicsattanó egészséges életmódtól-helyes táplálkozással-elősegíthetem a melleim növekedését miközben fejlődöm? : )

Szerintem a világ egyik leggyönyörűbb nem konceptuális dolga a nagy mell, most mindenféle ferde hajlam nélkül, úgy vágyom rájuk én is.

2012. márc. 14. 23:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kicsit off:

Egy átlagos tornászlány alkata:

[link]

2012. márc. 15. 11:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

8-as!

Süllyedj el szégyenedben, hogy annyi agyad sincs mint egy döglött hintalónak.

Hülyeségeket beszélsz eleve, ráadásul gyógyszert ajánlasz egy gyereknek ( ami mellnövésre semmit nem ér) meg hazugságra buzdítod?

Undorító vagy.

2012. márc. 15. 14:00
 13/14 *gin* ***** válasza:
én is fenékre-combra hízós fajta vagyok sajnos, és így, hogy 2-3 kilóra vagyok az ideális súlyomtól, 70B-s a mellem (22 vagyok). Hát, nem nagy durranás, de mindig azt mondom, hogy inkább feszes kis cicik, és formás fenék, mint nagy tőgyek tokával + négerhátsóval :D
2012. márc. 15. 16:01
 14/14 anonim ***** válasza:

ne aggódj, a picik a menők :) bizony ;)

amúgy még 101% esélyed van a növekedésre

2012. márc. 15. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!