A gyönyörű izmos, testépítő hölgyeknek hogy hogy kivétel nélkül mindig szép nagy mellük van? : )
14 éves vagyok csak, alig van meg a 65/A is, 2 hete elkezdtem futni és szobabiciklizni, járni fogok műkorcsolyázni is, és erősíteni is fogok, már vettem direkt erre specializálódott dvd-ket, esetleg lehet hogy ettől a kicsattanó egészséges életmódtól-helyes táplálkozással-elősegíthetem a melleim növekedését miközben fejlődöm? : )
Szerintem a világ egyik leggyönyörűbb nem konceptuális dolga a nagy mell, most mindenféle ferde hajlam nélkül, úgy vágyom rájuk én is.
Valójában a testépítés egyáltalán nem kedvez a melleknek. Szabadulni akarnak a zsírtól, és mivel a mell is egyfajta zsírszövet, abból is megy le. Ilyen egy testépítő nő melle:
Valójában inkább mellizom. Akinek mégis van melle, annak vagy nagyon jó adottságai, génjei vannak, vagy egy jó sebésze.
Én a helyedben elkezdenék szedni King of kings tablettát nőknek :) Szépen növeli a melleket, természetes hatóanyagokkal, pedig én felnőtt vagyok és fogyókúrázom is. Szerintem neked a növekedési időszakban nagyot dobna és tartósan. Bárcsak nekem is hamarabb eszembe jutott volna... :)
Amúgy csupa jótékony növényi kivonat van benne, bio boltokban lehet kapni és segíti a koncentrációt. Anyukádnak mondhatod, hogy egy barátnőd használja és sokat segít neki a tanulásban ;))
Beütöttem a google-be, King of kings női tabletta. Íme, mit is ír:
"Ezek az összetevők enyhítik a nők életében bekövetkező hormonális változások nyomán fellépő menstruációs és klimaxos panaszokat, illetve a szülés utáni lábadozás során is jó eredménnyel használhatóak.
Főbb alkalmazási területei rendszertelen menstruáció, menstruációs görcsök, klimaxos tünetek enyhítése, anyatej-képződés serkentése, sérülések és kelések cellulitisz-gyógyulásának elősegítése. Tíz kínai nő közül kilenc ma is rendszeresen szed angelikagyökér-kapszulát, fiatalságának és erőnlétének megőrzésére."
És ilyeneket ajánlasz egy 14 évesnek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!