Szerintetek bárkiből lehet csinos, gyönyörű nő? Nincs olyan, hogy valaki képtelen lefogyni bármit is tesz? Soha nem lesz csinos?
Mit gondoltok erről? Csak akarás kérdése?
A magam 75 kg-ból lehet valaha szép 52 kg, ha jól csinálom? Vagy reménytelen? Azt szokták mondani alkati kérdés, igaz ez?
Lehet, hogy bele gebedek, akkor sem leszek soha vékony?
20/L

az 52 kg elég kevésnek tűnik, nem hiszem, hoyg olyan alacsony lennél... max 60-ig kell. magasságod mennyi?
rendes étrend+mozgás=tuti eredmény:)

Bíztató. :)
Magasság : 167 cm
Életkor: 20
Honnan tudhatom, hogy hormonproblémáim vannak?
Amúgy mindig is 56 voltam. Most ez van. :) Felcsúszott 2 év alatt 14 kg

persze hogy lehet.
167 cm vagyok, és 78 kiló voltam.
most 57 kiló vagyok.

sporttal, és szigorú diétával. hetente egyszer csoki.
reggeli szénhidrátgazdag, ebédre tojásrántotta, húsleves, rizsa, csirke, gyümölcs, saláta, vacsira joghurt, sajt, túró. mindig natúr joghurt. ( általában aktiviát ettem )
először hetente kétszer kondi. ( alkalmanként 2-3-4 óra )
aztán amikor megkaptam a kiskutyámat, naponta 2-3 óra hossza séta. aztán már futottam is.
aztán abbahagytam a futást, és naponta 1-2 óra biciklizés váltotta fel.
de a sportot főleg mostanában űzöm, mert célom az 55 kg. csak minél kevesebb a felesleg, annál nehezebb leadni.
sok sikert!

Szerintem nem feltétlenül akarat kérdése.Egyszerűen utána kell nézni a sportolók étkezésének.Tehát információ hiány,
ebben a kategóriában a leggyakoribb és a téveszmék,butaságok,mint pl a 6 után nem evés,fehérjemegvonás stb.
1.kiszámolni a napi kalóribevitelt
2.csökkenteni a szénhidrátot
Röviden ennyi a titok:).
A youtube tele van előtte-utána kisvideókkal,és nem ritka köztük,hogy a 100 kilós nőből gyönyörű fitnesz model lett alig egy év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!