Mi lehet az oka, hogy egy gyönyörű, okos, csinos lányok csúnya, buta, önző, bunkó pasikkal járnak?
No, jöttem én példának :)
Van egy fiú, nagyon okos, de egy bunkó... Gyermeket várok tőle, 21 hetes vagyok. Amikor megtudta, akarta, hogy elvetessem, sokszor megalázott, lerib@ncozott, teljesen lealacsonyított, szüleimmel bunkó, mindenkire féltékeny, mindig megvádol, hogy megcsalom, ráadásul most 500 km van köztünk és szinte sz@rik ránk. Ráadásul mindenért én vagyok a hibás. Bevallotta, hogy nem szeret, rendszeresen beszélget az exeivel(én meg félek attól is, hogy pl névnapomkor nehogy valamelyik is felköszöntsön, mert akkor kiveri a díszhisztit...), ráadásul felelőtlen, most se igazán érdekli a baba se...
Mégse hagyom ott, mert mazochista vagyok...
Nem gazdag(ami amúgy se érdekelne), szedett fel magára, most kb 100 kg-os, mint írtam egy bunkó, felelőtlen, nemtörődöm WOW-os kocka(warcraftozik napi 20 órát...), mégse hagyom ott...
Az oka pedig az, hogy bár tudom, hogy ő sokkal rossz ember mint én voltam annó, a múltban,(volt 2 megcsalásos esetem, meg túl kevés volt a szünet a barátaim közt, meg 5 fiúval feküdtem le...), de mégis úgy érzem bünhődnöm kell... Ezek a dolgok miatt amit tettem bűnösnek érzem magam, és most ő jó keményen megbüntet... De ezt senki nem érti meg...
Szüleim, ismerőseim kivannak reám akadva, hogy miért vagyok egy ilyen emberrel, mikor sokkal jobbat is érdemelnék és kaphatnék, de ők nem értenék meg ezt a büntetést, amit kiróttam magamnak...
Ha megváltozik mire megszületik a baba, akkor vele maradok... de nem érzem, hogy változna... úgyhogy addig úgyis szakítani fogok vele... engem addig rendesen büntethet még, de a gyermekemhez semmi köze nem lesz!
Sokak számára lehet érthetetlen vagyok, de úgy érzem valahogy meg kell fizessek a múltban tett bűneimért...
Most általánosítva... szerintem nem minden ilyen esetben ez az oka mint nálam(mármint a bünhődés), amiért egy bunkóval vannak, miközben kerülne jobb... Lehet az is, hogy úgy érzi nem talál jobbat, lehet az is, hogy így biztosítja be magát, fél attól, hogy megcsalnák, és egy olyan alakkal szinte senki nem állna össze, ezért "bevan biztosítva", hogy nem fogják megcsalni... Vagy esetleg nem akar jobb partnert magánál... Komplikáltak a nők... :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!