Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavarja a szüleimet,...

Miért zavarja a szüleimet, hogy csunya a barátom?

Figyelt kérdés

Folyamatosan tiltani akarnak tőle, azt mondják, hogy nem birják elviselni, hogy egy ilyennel legyek együtt.Sőt, azt is mondják, hogy kinyirják az unokákat is, mert nem birnák elviselni, hgy ők is ilyen rondák legyenek.

Amugy nem olyan hihetetlelnül csunya a barátom, arcra nem a legszebb, de nem extrém eset.mit mondjak nekik?

2011. szept. 30. 21:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
hogy semmi közük hozzá. anyám nekem azzal jött, hogy a szomszéd nő!!! azt mondta, hogy nem tetszik neki a barátom...mi köze hozzá????
2011. szept. 30. 21:08
 2/14 anonim ***** válasza:
68%

Mert nekik te vagy a legszebb a világon! :)

Hány éves vagy? Lehet, hogy most még minden fiúhoz így állnának hozzá.

2011. szept. 30. 21:09
 3/14 anonim ***** válasza:
96%

Röviden ennyit: "B@ssztáok meg!"

A szüleid választanak neked párt? A szüleid lesznek vele együtt? A szüleiddel fog lefeküdni majd? Na ugye, hogy ugye. De ha ilyenek a szüleid, a fentebbi válasz kézenfekvő, hiszen úgysem értenék. Én nem is erőlködnék a helyedben.

2011. szept. 30. 21:10
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Húúú pár hete ezt a kérdést feltették már. Nem te voltál? Így hirtelen nem találom...
2011. szept. 30. 21:13
 5/14 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok.

Az a baj, hogy egyszerű lenne nekik azt mondani, hogy semmi közötök hozzá, de a valoságban ez nem igy működik. Függök tőlük sajnos, de nem is akarok rosszban lenni velük, mégis csak ők a családom.

2011. szept. 30. 21:14
 6/14 A kérdező kommentje:
most irtam ki először a kérdést.
2011. szept. 30. 21:15
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
Mondd meg anyukádnak, hogy őt sem a szépségéért szereted.
2011. szept. 30. 21:15
 8/14 anonim ***** válasza:
97%
A lányom egyszer bemutatott egy fiút nekem,és először én is meg voltam rökönyödve,csak azt tudtam mondani,hogy szerintem nagyon csúnya.De utána már nagyon szégyelltem magam ezért,mert egy annyira kedves,aranyos fiút ismertem meg benne,hogy őszintén sajnáltam,mikor szakítottak,nagyon el tudtam volna képzelni,hogy a lányom férje legyen.Szóval soha ne ítéljünk elsőre!Mi se tetszünk biztos mindenkinek.
2011. szept. 30. 21:46
 9/14 anonim ***** válasza:
52%

21:46

Te biztos nagyon szép lehetsz.

2011. szept. 30. 21:50
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

basszus, ez elég durva a szüleidtől. én nagyon kiakadnék, ha ilyet mondanának. tiltani akarnak tőle, mert arcra nem szép???

na de szerintem szépen, nem kötöszködve nyugodtan megmondhatod nekik, hogy ez a te életed, és elsősorban aszerint hozol meg egy döntést, hogy az neked jó-e...és nem másoknak.

2011. szept. 30. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!