Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy egy...

Mi lehet az oka, hogy egy gyönyörű, okos, csinos lányok csúnya, buta, önző, bunkó pasikkal járnak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem szerencsés általánosítani, de sok nagyon szép lányt láttam már abszolút hozzá nem illő pasival. Mert még ha csúnya , de legalább kedves lenne vele, vagy gazdag lenne a pasi, vagy ilyesmi, de ezekben az esetekben ez sem áll fenn. Akiről pl. most eszembe jutott ez a kérdés, olyan nő, hogy ahova belép, szinte minden tekintet felé fordul. A férjét irigyelik a barátai érte, a nő ráadásul intelligens , kedves, egyáltalán nem beképzrelt, a férje meg csak bulizik, nem törődik vele. A nő mégis szereti. Több hasonló esetet is láttam, de nem értem.
2010. júl. 31. 21:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Névtelenül vagyok, és elnézést az egoizmusomért, de okos lány vagyok, és nincs rajtam semmi csúnya, helyes is vagyok. Mégis az előző barátom egy hülye paraszt volt. :D Miért jártam vele? Valahogy annyi szépet mondogatott, hogy úgy elcsavarta a fejemet sok ilyen aranyos dologgal... Valahogy bírtam, ahogy ilyen szabad, ahogy szarik a dolgokra, hogy én ilyen laza sose leszek... De talán ha vele lennék kicsit, amennyit kell visszavenne magából, és húdejó lenne.

Aztán nem. Ez van.

2010. aug. 4. 21:53
 12/12 bibliana válasza:
Biztos vagyok benne, hogy az onertekelessel van a problema es valojaban meg van spekelve egy kicsi mazohizmussal, ahogyan az elottem szolok is emlitettek. Amugy meg szerintem tul sok a jo no es nagyon keves a jo pasi, ugyhogy sajnos minden jo nonek nem juthat jo pasi, nem beszelve a maradekrol... Ez van sajna...
2010. okt. 25. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!