Szerintetek bárkiből lehet csinos, gyönyörű nő? Nincs olyan, hogy valaki képtelen lefogyni bármit is tesz? Soha nem lesz csinos?
Mit gondoltok erről? Csak akarás kérdése?
A magam 75 kg-ból lehet valaha szép 52 kg, ha jól csinálom? Vagy reménytelen? Azt szokták mondani alkati kérdés, igaz ez?
Lehet, hogy bele gebedek, akkor sem leszek soha vékony?
20/L
Úhhhh, az szép eredmény. (kedves utolsó)
Belinkelnéd, kérlek!
Régebben nézegettem már,de itt van pár hasonló:).
Érdemes lenne nézni a hízásod okát is. Azt írtad, hogy 2 év alatt 14 kg. Ez azt jelenti, hogy betöltötted a 18-t, elmentél felsőoktatásba vagy dolgozni. Megváltozott az életviteled valószínűleg, ennek köszönhető a hízás.
végzős orvostanhallgató
Kedves Utolsó!
Talált. :) A stressz, jól tudom az okát. AZóta van rendszeres gyomorpuffadásom is, ami kínoz napi szinten ilyen fiatalon. Most elkezdtem diétázni, helyesen táplálkozni és kezd javulni a dolog. Talán még nem tettem tönkre a szervezetem, talán még nem késő újra egészségesen étkezni, sportolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!