Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy női középalka...

Hogyan lehet egy női középalkatú női testből gyönyörű csinos, feszes tested csinálni?

Figyelt kérdés

Helló!

22/167 cm-es lány vagyok.

Egész életemben 55-56 kg voltam, de anem voltam feszes, pedig sportoltam, de nem volt kőkemény popsim.

2 éve felhíztam egy gyógyszer miatt 73 kg-ra. Utáltam magam. Most 64-65 kg vagyok.

Szerintetek mennyit kellene még fogynom, hogy fiatal, csinos lány legyek? A régi súlyom megfelelt?

Járok futni , de mit tehetnék még, hogy ne legyen pöttyedt a combom és a fenekem?

2011. nov. 1. 14:50
 1/6 A kérdező kommentje:
Engem a személyes tapasztalatok jobban érdekelnének, de köszi, megnézem!
2011. nov. 1. 14:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem a linket, nagyon jó, köszi szépen. Azt hittem csak sima fogyis sztorik, meg tanácsok, de ez marha jó.
2011. nov. 1. 15:15
 3/6 anonim válasza:
Nem zabálsz annyit, és máris jobb lessz!
2011. nov. 1. 16:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem zabálok, te dilis!

Gyógyszer volt az oka, tanulj már meg olvasni, mielőtt beírsz valamit, please!

2011. nov. 1. 17:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Először is ezt alaposan olvasd át:

[link]

Eddzél heti 4-t olyan másfél óra elég,súlyzózás és aerob.

Kajába minden le van írva,hagyd el az édességeket,tényleg rá se nézzél egyáltalán.Tűzz ki célokat,ragasz ki milyen testet akarsz és tedd rá a fejedről egy képet.

Szerintem neked 52kg lenne az ideális b.nőm 172cm és úgy 52kg és izmos a teste,feszes mindene,egy deka felesleg nincsen rajta és 38 éves,pilates tanár

Remélem tudtam segíteni,ök,jó,hogy változtatni akarsz,sok munka előre szólok de hidd el megéri.

24F

2011. nov. 3. 16:19
 6/6 A kérdező kommentje:

De aranyos vagy, hogy férfiként írsz nekem.

52 kevés lenne nekem. 55-56 az ideális, akkor is szép alakom volt, csak edzettnek kell lennem.

52 túl kevés, voltam már annyi, de nagyon soványnak neveztek, tudod ez testfelépítés kérdése is.

2011. nov. 3. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!