Hogyan lehet egy női középalkatú női testből gyönyörű csinos, feszes tested csinálni?
Helló!
22/167 cm-es lány vagyok.
Egész életemben 55-56 kg voltam, de anem voltam feszes, pedig sportoltam, de nem volt kőkemény popsim.
2 éve felhíztam egy gyógyszer miatt 73 kg-ra. Utáltam magam. Most 64-65 kg vagyok.
Szerintetek mennyit kellene még fogynom, hogy fiatal, csinos lány legyek? A régi súlyom megfelelt?
Járok futni , de mit tehetnék még, hogy ne legyen pöttyedt a combom és a fenekem?
Nem zabálok, te dilis!
Gyógyszer volt az oka, tanulj már meg olvasni, mielőtt beírsz valamit, please!
Először is ezt alaposan olvasd át:
Eddzél heti 4-t olyan másfél óra elég,súlyzózás és aerob.
Kajába minden le van írva,hagyd el az édességeket,tényleg rá se nézzél egyáltalán.Tűzz ki célokat,ragasz ki milyen testet akarsz és tedd rá a fejedről egy képet.
Szerintem neked 52kg lenne az ideális b.nőm 172cm és úgy 52kg és izmos a teste,feszes mindene,egy deka felesleg nincsen rajta és 38 éves,pilates tanár
Remélem tudtam segíteni,ök,jó,hogy változtatni akarsz,sok munka előre szólok de hidd el megéri.
24F
De aranyos vagy, hogy férfiként írsz nekem.
52 kevés lenne nekem. 55-56 az ideális, akkor is szép alakom volt, csak edzettnek kell lennem.
52 túl kevés, voltam már annyi, de nagyon soványnak neveztek, tudod ez testfelépítés kérdése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!