Hogy is kell ezt csinálni?
Nem lepett meg, h beteg vagy, már régóta sejtettem - a kérdéseid alapján.
Egyél min. 2000 kcal-t, és ha megjött a menstruációd (amennyiben nincs), elkezdhetsz sportolni is.
Ja, és sokat kell enned.
Tejszínes dolgok. Amit lehet, dúsíts (tejföllel, tejszínnel, reszelt sajttal, tojással), a tejtermékek közül válaszd a zsírosabbakat.
Tészta feltéttel, édes tésztaételek.
Krumpli, rizs.
Levesekből tartalmasakat (pl. gulyás, lebbencs, krumpli, tarhonya,...) egyél.
Zsírosabb tej, kakaó.
Olajos magvak.
Húsból bmelyik jöhet, de most inkább sertés.
PL.
R: egy bögre tejeskv/kakaó, pékáru vajjal, szalámival, zöldséggel
T. 1 krémtúró/puding, egy marék mogyoróval
E. leves+főétel (krumplipüré és hús), v főzelék feltéttel (pl. krumpli sertés pörkölltel)
U. gyümölcs (pl. banán) mézzel / madártej
V. ugyanaz, mint ebéd főétele / kifli vajjal, szalámival / tejbegríz / tojásrántotta, tükörtojás pékáruval
Utóv. egy bögre mézes tej, kakaó, pár szem keksszel / banánnal
Attól, mert gyarapodnod kell, ne csokit zabálj, mert csak tönkreteszed magad. :)
köszönöm :)
ma úgy csináltam, hogy reggelire zapkását ettem (mobndjuk cukor nélkül vízzel, almával) de utána ettem ebédre töltött paprikát ( 2 merőkanál paradicsomszósz, egy közepes gombóc- nem tudtam többet enni belőle, nmem igazán szeretem) és délután ettem 4 nagy szelet sütit (10 dkg cukor, 30 dkg liszt, 16 dkg zsír, 3 tojás, egy csomagsütőpor - ez kb. 12 szelet, ebből ettem 4-et.)
és vacsira még nemtudom mit fogok enni. szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!