Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik akiknek gyönyörű csinos barátnőjük van, azok mégis mért akarják megcsalni őket velem?
Van most az életemben 2 olyan srác,akik nagyon jó pasik és a barátnőik női szemmel is iszonyat szépek arcra is meg alakra is tökéletesek. Elméletileg nem is buták.
És ezek a srácok mégis mindent megtennének érte,hogy ágyba vigyenek. Akár a kapcsolatukat is kockáztatnák érte. Sőt az egyik srác,azt is felajánlotta,hogy komoly kapcsolatot akar velem. Szakított a barátnőjével stb. Nem egy balhé volt már miattam mindkét pár között.De persze én nem megyek bele semmibe amég ők kapcsolatban vannak.
Jó csaj vagyok meg van önbizalmam nem arról van szó,de azért tisztában vagyok a saját adottságaimmal és azt a másik 2 lányt jóval jobb csajnak tartom magamnál.
20L
Bizonyám! Kép mindenkiről! :)
16/L
Szerintem ez alapbol gaz , pasiknak altalaban pont az kell akiket nem tudnak megkapni es a kihivas hogy harcoljanak ertuk , de ez csak altalaban ezert is vannak a megcsalasok stb , vagy azert mert mar vagynak egy kis valtozatosagra es benned megtalaltak azt amit a baratnojukbe nem , en nem mennek bele egyik kapcsolatba sem hanem inkabb kersnek egy normalis sracot , ezt mint fiu kent mondom s nem kell felre erteni.
Biztos hogy buli lenne ossze joni az egyikel de idovel azt venned eszre hogy hatba vagy szurva egy nalad teljesen mas stilusu csaj miatt.
Nekem ennyi a velemenyem xD
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!