Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy van, hogy hiába van barátnőjük, engem néznek?
Nem egyszeri esetről van szó, ezért is gondolkodtam el ezen. Tudom, h furán hat a kérdésem, de majdnem minden alkalommal, ha egy párral találkozom, pl barátnőm bemutatja a barátját, vagy többen összejövünk és ott vannak párok, a pasi mindig engem bámul. De mondom itt nem egy konkrét személyről van szó, hanem több esetről. De kivétel nélkül mindig ez történik. Egy idő után azt veszem észre, h hiába van mellettük a barátnőjük, engem néznek. Pedig ráadásul mindenki folyton gyerekesnek és éretlennek mond, mert mindent elviccelek, nem veszek komolyan semmit és mert nincsen tartós párkapcsolatom. De hogyha meg tetszem ezeknek a fiúknak, akkor hogy lehet, hogy sosem találok magamnak senkit? Mármint...tényleg nem értem na. Fiúk ti ezt miért szoktátok csinálni? És nem tizenévesekről van szó, hanem érett pasikról.
(Igen, én is szeretem a szilvás buktát, az epreset jobban és nem vagyok terhes, de még csak 10 éves sem. 20/L)
Ez normális. Az ember egyből leveszi, hogy miért lehet és miért nem lehet sóvárogni.
Az, hogy miért nincsen tartós párkapcsolatod, most más kérdés, de az biztos, hogy ezt azonnal leveszi mindenki. Gondolom 20 évesen zavar, hogy nincs kapcsolatod, így a viselkedésed, a kisugárzásod mind azt mondja a kémia és biológia nyelvén, hogy
Egy nagyon egyszerű dolognak köszönhető:
a, Nagyon szép vagy, vidám természetű, közvetlen!
Ha ez a kategóriába tartozol akkor tudnod kell hogy egy párkapcsolatban hűséget fogadnak nem vakságot:-D Örülj neki!
B, Van valami feltűnő testi mutációd és másnap arról akar storyzgatni a haverjaival
A kérdés második feléhez pedig ennyi: Van egy lány barátom szegény is ettől szenved! Mindenki le akarja fektetni de senkivel nem tud hosszabb távú kapcsolatot kialakítani...
azért is folytatom....
...itt vagyok pasik! Én kellek nektek stb. stb. stb. Ez 20 évesen igazi "vérre menő" küzdelem a lányok között. Ha egy fiú is van a társaságban, akinek nincs párja, vele teljesen másképp viselkedsz és ezt észre sem veszed. Ő kevésbé fogja úgy érezni, hogy téged akar, mert nem kell megszerezned őt senkitől. Ez így teljesen normális, ne akadj ki, de azért kíváncsi lennék rád. 36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!