Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az hogy van, hogy hiába van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy van, hogy hiába van barátnőjük, engem néznek?

Figyelt kérdés

Nem egyszeri esetről van szó, ezért is gondolkodtam el ezen. Tudom, h furán hat a kérdésem, de majdnem minden alkalommal, ha egy párral találkozom, pl barátnőm bemutatja a barátját, vagy többen összejövünk és ott vannak párok, a pasi mindig engem bámul. De mondom itt nem egy konkrét személyről van szó, hanem több esetről. De kivétel nélkül mindig ez történik. Egy idő után azt veszem észre, h hiába van mellettük a barátnőjük, engem néznek. Pedig ráadásul mindenki folyton gyerekesnek és éretlennek mond, mert mindent elviccelek, nem veszek komolyan semmit és mert nincsen tartós párkapcsolatom. De hogyha meg tetszem ezeknek a fiúknak, akkor hogy lehet, hogy sosem találok magamnak senkit? Mármint...tényleg nem értem na. Fiúk ti ezt miért szoktátok csinálni? És nem tizenévesekről van szó, hanem érett pasikról.

(Igen, én is szeretem a szilvás buktát, az epreset jobban és nem vagyok terhes, de még csak 10 éves sem. 20/L)

2011. szept. 9. 17:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig ráadásul mindenki folyton gyerekesnek és éretlennek mond, mert mindent elviccelek, nem veszek komolyan semmit és mert nincsen tartós párkapcsolatom. De hogyha meg tetszem ezeknek a fiúknak, akkor hogy lehet, hogy sosem találok magamnak senkit?"

Itt a megoldás, éretlen vagy és biztos csinos, meg az, hogy nincsenek tartós kapcsolataid.

20/l

2011. szept. 9. 17:31
 12/18 Span ***** válasza:
Kaphatunk rólad képet? Én is kíváncsi lennék rád!
2011. szept. 9. 17:32
 13/18 A kérdező kommentje:

Jajj gyerekek azt is kihagytam a jellemzésből, h nem vagyok buta...:D Pont ezért nem rakok fel képet magamról, mert van pár értelmiségi barátom, akik pont az ilyen oldalakat látogatják. :)

Több komolyságot? :O De hát ha egyszer nem megy az nekem? Na jó, tudok komoly lenni - vizsgákon és akkor, ha hivatalos ügyről van szó. De különben milyen komolyságot kellene produkálnom? Nem is értem...

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:25 ez vicces volt köszönöm :)))

Különben nem zavar, h nincs tartós párkapcsolatom, egyedül csak az, h ha nekem tetszik valaki, akkor valamilyen szinten bennem van ez a megfelelési kényszer...náluk meg nem, mert nekik úgy is barátnőjük van. (Oké, hogy nem vakságot fogadtak, de azért nem gonosz dolog ez a barátnőjükkel szemben??)

A válasz írója 96%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:29 - "a" csoport, de ettől függetlenül nem az a lényeg, h "le akarnak fektetni", hanem hogy nekik is szép barátnőjük van és engem meg valamilyen szinten zavar ez, h néznek és rosszul érzem magam tőle, mintha én lennék a hibás, vagy mi...

A válasz megírásának időpontja: ma 17:30 - ezt fejtsd már ki bővebben kérlek, mert nem teljesen értem. :)

2011. szept. 9. 17:47
 14/18 anonim ***** válasza:
67%

Az is lehet, hogy ezt a nézős dolgot, csak bemeséled magadnak, túlreagálod. Én is szoktam nézni a párom haverjait is, kíváncsi természet vagyok, de nem jelenti azt, hogy tetszenek és megcsalnám velük a párom. Vegyük pl azt, hogy végigmész az utcán, ott is megnéz szinte mindenki, független attól tetszel e neki vagy se. Azt meg tudnod kéne, hogy annyira szép vagy és azért néznek, akkor nem írtad volna ki ezt a kérdést.

26N

2011. szept. 9. 21:08
 15/18 A kérdező kommentje:
De mondtam, h nem arra vagyok kíváncsi, h szép vagyok-e, vagy sem, mert tisztában vagyok az adottságaimmal, és nem is arról van szó, amit te írtál, h bemesélem magamnak. Egyszerűen csak érdekel, hogy ha egy pasi mellett van egy tök szép lány, akkor miért érdeklem őt én is? Nem fér egyszerűen a fejembe, ennyi...de mindig ez történik, pedig soha nem játszom az agyam, vagy ilyesmi...És az benne a vicces, hogy az utóbbi időben direkt figyelek arra, h amikor ilyen összejövetel van, ahol párok vannak, ne kihívó cuccban menjek, mert már komolyan félek attól, h egyszer beszólnak nekem a lányok, amikor nem is tehetek semmiről. Na mindegy, úgy látszik, ezt már soha nem fogom megérteni...
2011. szept. 9. 21:58
 16/18 anonim ***** válasza:
47%
Lehet hármasba képzelnek el
2011. szept. 9. 23:14
 17/18 anonim ***** válasza:
74%
Attól még h van barátnőnk, nem válik minden más nő csúnyává és így szívesen nézelődünk, hiszen ha direkt nem néznének rád egyrészt bunkóság lenne másrészt meg álszentség...
2011. szept. 10. 23:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
én is így vagyok ahogy te csak fiú vagyok és az a helyzet hogy én még élvezem is ezt, azt tudom javasolni hogy te is csak élvezd hiszen senki nem mondhatja hogy te vagy a hibás ha csak egyszerűen létezel :D ők meg csak nézzenek és növeljék az önbizalmad még magasabbra :D
2011. szept. 10. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!