Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek az olyan pasikról akiknek több barátnőjük is van?
Először hívnék egy négert és seggbek*ratnám!
Majd kinyalatnám vele Marika néni finom aszalódott p*csáját!
Aztán lelőném...ez nagyon durva lenne?
00:36 Hát eléggé drasztikusan járnál el :P !Tisztellek!
Nem is tudom,szerintem észrevehető hogyha egy lánynak egy állattal van dolga,megérezné...de ha én Isten őriz,egy ilyen gázos szituba keverednék,hát akkor bebizonyítanám a palinak,hogy a kölcsön kenyér vissza jár!
És hogy bizonyítanád be még legális eszközökkel?:D
Két kedves barátnőmet is hülyítette a gyerek, mindketten azt hitték, hogy igazi szerelemre találtak, de nagyon át lettek verve. Ráadásul kiderült, hogy rajtuk kívül még volt két nője és számtalan kalandja... Gondolhatjátok mit éreznek a bnőim...
Vélemény: gerinctelen érzéketlen féreg. Mit csinálnék? Összehívnám a barátnőit is sorban végigrugdosnánk a hormontúltengéses részeit...
20/l
"Úgy intézném,hogy legyen egy "szép" éjszakánk,amikor alszik pillanatragasztóval felragasztanám a f.aszát a hasára."
Ez jól hangzik, lopom az ötletet, ha nem bánod. :D
Hála Istennek még nem voltam sem ilyen sem hasonló helyzetben,de ha ebbe a helyzetbe keverednék,keresnék valakit,mondjuk pont téged leállnál vele,járnátok és nyilvánosan megcsalnád.A két szeme elött !Hidd el eléggé zokon venné még ha nem is mutatná ki!
16\L
A f.asz felragasztós történet jó lenne, de már minden kiderült, túl átlátszó lenne, ha az egyik elhívná, hogy "nem lenne egy búcsúszex"?
Sajnos arra meg nincs mód a mai világba, hogy az ilyen férgeket erőszakkal büntessük.-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!