Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek az olyan pasikról akiknek több barátnőjük is van?
Hahaha, amúgy fiú vagyok és pont ebben a helyzetben vagyok, hihetetlen hogy még mindig milyen buta és átejthető a női nem.
Én pont ilyen helyzetben vagyok és kíváncsi voltam, hogy mire számítsak, nehogy megszopassanak. Köszi a sok segítséget lányok, szépen elárultátok a nemetek!:D:D:D
17F
Ez meg még aljasabb amit most csináltál...
20/F :)
És azt hiszed, hogy megúsznád, ha begyógyszereznél és ezért nem állna fel? Azonnal feljelentenélek a 'csába, aztán fizethetnéd a milliód kártérítést. ennyi
miért lennék féreg? élem a fiatal, jóképű fiúk életét.:)
Van egy exem...ő átbaszott...sajnos 6 éve nem áll fel neki,és nem tudja,hogy mitől...kémia,drágám...a büdös életbe nem tudnád rám bizonyítani... :)
Remélem az egyik csaj tudja,hogy mit és hogyan kell,és akkor max csak ribäncnak leszel jó hátulról a búza fronton kiscsillag.
És még te hívsz engem féregnek... Én legalább nem fertőzöm meg a kapcsolataikat egy egész életre. Te ezután képes vagy tükörbe nézni? Tönkretetted egy férfi életét örökre párkapcsolatok terén. Én azért ilyenre sose lennék képes, de persze én vagyok a féreg... Szabad tudnom mit művelt veled ez a szegény férfi?
Amúgy meg a mai világban már bármit kimutatnak a vizeletedből.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!