Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a vélemenyétek a cingár pasikról?
Figyelt kérdés
Mennyire fontos nálatok a felső test? Vagy mit néztek meg egy pasin?2011. okt. 13. 21:49
2/5 napietus válasza:
ha izmosan vékony, az kifejezetten jó. ha nincs rajta izom, hanem ilyen tészta-szerű, akkor ha vékony, ha kövér, nekem nem az esetem. 58 kiló vagyok, ha nem tud elvinni az ágyig, ne akarjon megd*gni.
3/5 anonim válasza:
én se¤¤pári vok, szal nem hátrány, m meg jók az ágyban azt tudom 20L
4/5 anonim válasza:
elvileg a kopaszok jók az ágyban - na nem a nyírt, hanem a természetes kpoaszok, mert a tesztoszteron egyik hatása a hajat érinti. Akkor az igazi csődör és sokáig bírja
5/5 anonim válasza:
Ha széles a válla és 180+ cm magas,akkor rendben van!
váll
kéz(ne legyen olyan kitüremkedő eres)
ne legyen szőrös a háta,válla
nem kell kockahas,nem kell férficsöcs,és kigyúrt mell sem
a felkarja azért legyen picivel vastagabb mint az enyém.
Ennyit nézek!(sok,mi?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!