Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi a véleményetek az aranyos pasikról?
Az egyik kolléganőm jött elő a farbával,hogy engem aranyos fiúnak tart,de mindezt olyan irulva-pirulva tette.
Nos,tudom,hogy nem lehet köztünk semmi,mert hamarosan férjhez megy.
Viszont,ez a dolog nem hagy békén,hogy egy nő szemében,mit jelent az,hogy aranyos egy pasi?
Szóval,akár még vonzónak is tarthat,vagy épp ellenkezőleg és ezzel akarta bújtatottan a tudtomra hozni,hogy nem tekint férfinak.
Tehát,attól még lehet olyan csaj,aki esetleg komoly kapcsolatot is tervezhet velem vagy most mi a helyzet?
Egyáltalán az ilyen fiúk,milyen természetű lányoknak jön be?
A hasonlóan aranyosaknak a szexiknek vagy a dominánsoknak?
Köszi a válaszokat!
Úgylátom,te érzed a pályát,nem kell külön elmagyarázni,mit jelent az,ha egy csaj azt mondja egy pasinak,hogy aranyos..
Mehet a levesbe XD
Kivonat a női-magyar szótárból:
Aranyos = szimpatikus, de nem néz ki túl jól, ezért csak havernak kéne.
Ez azért nem mindig így van. Általában én is olyanokra használom az aranyos jelzőt, akiktől nem szeretnék semmit, csak barátságot. Ez a szó megöli a férfiasságot. DE! Megismertem valakit, akit aranyos, kedves srácnak tartok. Teljesen belezúgtam, menthetetlenül.
Bármelyik lehet, higgyetek nekem. Az esetek többségében tényleg az lenne a tartalma, hogy "nem, nem akarok tőle semmit", viszont mint láthatjátok, nem mindig van ez így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!