Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mi a véleményetek az aranyos pasikról?

Figyelt kérdés

Az egyik kolléganőm jött elő a farbával,hogy engem aranyos fiúnak tart,de mindezt olyan irulva-pirulva tette.

Nos,tudom,hogy nem lehet köztünk semmi,mert hamarosan férjhez megy.

Viszont,ez a dolog nem hagy békén,hogy egy nő szemében,mit jelent az,hogy aranyos egy pasi?

Szóval,akár még vonzónak is tarthat,vagy épp ellenkezőleg és ezzel akarta bújtatottan a tudtomra hozni,hogy nem tekint férfinak.

Tehát,attól még lehet olyan csaj,aki esetleg komoly kapcsolatot is tervezhet velem vagy most mi a helyzet?

Egyáltalán az ilyen fiúk,milyen természetű lányoknak jön be?

A hasonlóan aranyosaknak a szexiknek vagy a dominánsoknak?

Köszi a válaszokat!

2011. máj. 29. 11:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
8%

Úgylátom,te érzed a pályát,nem kell külön elmagyarázni,mit jelent az,ha egy csaj azt mondja egy pasinak,hogy aranyos..

Mehet a levesbe XD

2011. máj. 29. 11:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Jaja az aranyos kb a végítélet, a barátnak valókat szólítják így.
2011. máj. 29. 11:40
 3/13 anonim ***** válasza:

Kivonat a női-magyar szótárból:

Aranyos = szimpatikus, de nem néz ki túl jól, ezért csak havernak kéne.

2011. máj. 29. 11:41
 4/13 anonim ***** válasza:
azért ez nem teljesen így van,lehet egyik csaj a cuki pasival sexelne,nem tudom lehet.
2011. máj. 29. 11:59
 5/13 anonim ***** válasza:

Ez azért nem mindig így van. Általában én is olyanokra használom az aranyos jelzőt, akiktől nem szeretnék semmit, csak barátságot. Ez a szó megöli a férfiasságot. DE! Megismertem valakit, akit aranyos, kedves srácnak tartok. Teljesen belezúgtam, menthetetlenül.

Bármelyik lehet, higgyetek nekem. Az esetek többségében tényleg az lenne a tartalma, hogy "nem, nem akarok tőle semmit", viszont mint láthatjátok, nem mindig van ez így!

2011. máj. 29. 12:09
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszünk neked!
2011. máj. 29. 12:15
 7/13 anonim ***** válasza:
Aranyos? Úgy érted full fuxos?
2011. máj. 29. 12:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Kedveli a társaságod és talán még barátnak is tekint, de SOHA nem fog férfiként nézni rád, ha fejre állsz, akkor sem. Úgyhogy, ha nem akarsz tőle semmit, akkor nincs komoly jelentősége, ha viszont igen, akkor ez elég lealacsonyító kifejezés.
2011. máj. 29. 12:28
 9/13 anonim ***** válasza:
6%
Aranyosnak tart = nem akar tőled semmit, esetleg melegnek tart.
2011. máj. 29. 12:35
 10/13 anonim ***** válasza:
6%
Aranyos = nem férfi, tehát valami barátnőféle
2011. máj. 29. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!