Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi a véleményetek az aranyos pasikról?
Az egyik kolléganőm jött elő a farbával,hogy engem aranyos fiúnak tart,de mindezt olyan irulva-pirulva tette.
Nos,tudom,hogy nem lehet köztünk semmi,mert hamarosan férjhez megy.
Viszont,ez a dolog nem hagy békén,hogy egy nő szemében,mit jelent az,hogy aranyos egy pasi?
Szóval,akár még vonzónak is tarthat,vagy épp ellenkezőleg és ezzel akarta bújtatottan a tudtomra hozni,hogy nem tekint férfinak.
Tehát,attól még lehet olyan csaj,aki esetleg komoly kapcsolatot is tervezhet velem vagy most mi a helyzet?
Egyáltalán az ilyen fiúk,milyen természetű lányoknak jön be?
A hasonlóan aranyosaknak a szexiknek vagy a dominánsoknak?
Köszi a válaszokat!
Ennyi hülyét egy helyen...
Az én párom is aranyos, és imádom így, egy kőbunkóval soha nem járnék, aki nem törődik velem és nem aranyos, kedves, udvarias és humoros is velem. (meglepő módon ezek viszonozva is vannak, de úgyse hiszitek el, szóval nem tépem feleslegesen a szám, sírjatok csak, főleg te 11:41-es, csak itt tudod magad kiélni ;) )
Igazad van, tényleg nem hisszük el. Tudjuk, a te barátod kedves, rendes, aranyos, segítőkész, humoros, gondoskodó még még vagy két tucat pozitív tulajdonsága van és soha nem állnál össze egy érzéketlen tahóval stb.
Nem gondoltam, hogy ilyen sokára ír valaki egy ilyen választ.
nálam az aranyos=nagyon tetszik.Az olyan pasikra szoktam mondani,akik egy az egyben tetszenek,bejövős külső+a belső,a megnyilvánulásai,jelleme,modora,szeretem a nagyon kedves,mosolygós pasikat,nem a nagy dumagépeket akik ráakaszkodnak az emberre.
Nekem ezt jelenti az aranyos,azaz minden megvan benne,ami kell.
Amúgy tudom,hogy a férfiak ezt negatív jelzőként fogják fel,a barátomnak még amikor nem jöttünk össze a fülébe jutott,hogy én ezt mondtam rá és később bevallotta,hogy mennyire rosszul esett neki és teljesen elbizonytalanodott,mert ő is félreértelmezte ezt,de aztán felvilágosítottam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!