Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek az olyan pasikról akiknek több barátnőjük is van?

Figyelt kérdés
És mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy a szeretett barátotok csak hülyített titeket és csak kihasznált és volt rajtatok kívül más barátnője is?
2011. aug. 21. 00:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:

Ez a "naiv és primitív ragyás" gyerek fogja egy kicsit megfricskázni az életed, most végre megtudod milyen az ha valaki szánt szándékkal tönkre akar tenni. Most nem adsz majd, hanem kapsz. Lehet, hogyha a férjed meghallaná az esetet, egy kicsit megváltozna a véleménye a kis feleségéről.:)

Az utolsó hozzászólásoddal meg teljes mértékben minősítetted magad.:)

A kérdést meg aligha tudod kitörölni, nincs benne semmi trágár és témába nem vágó. De ha esetleg törlik, akkor az a te szemszögedből teljesen mindegy, mert már rég le van Print Screen-elve minden.:)

Jó Éjt:)

2011. aug. 21. 02:35
 42/66 B.angel ***** válasza:

Szánalmas vagy, én azt mondom! :)

Tudod miért kapsz meg annyi nőt? (már ha tényleg...), mert sok pénzed van és jóképű vagy! Na és? Egyszer szerelmes leszel és kívánom neked, hogy az döfjön hátba, te szánalmas gyökér! :)

Ja és impotencia ;) Ez tetszik kedves kommentelgető. Én is hallottam ilyenről, szóval kezdhetsz félni! Ha velem találkoznál össze... előttem nincsenek titkok, nem egy pasimat buktattam le!

Ha valaki megcsalja a másikat, az nem azt jelenti, hogy a másik csúnya, vagy nem elég jó, hanem hogy a megcsaló egy szánalmas, önbizalomhiányos kis gyökér paraszt. Pont, mint te. ;)

2011. aug. 21. 11:55
 43/66 anonim ***** válasza:
Mi a rossz abban ha egy pasinak több csaja is van? 17/F
2011. aug. 21. 12:13
 44/66 B.angel ***** válasza:
Nem lenne baj b@zdmeg, ha nyílt kapcsolatban élne a barátnőjével!!!!!!! Na csá!
2011. aug. 21. 14:53
 45/66 A kérdező kommentje:
A nyílt kapcsolat nem poén, így van benne egy kis kaland, hogy meddig tudd húzni a dolgot anélkül, hogy rájöjjenek.
2011. aug. 21. 15:09
 46/66 anonim ***** válasza:
Mintha "kicsit" defektes lennél...
2011. aug. 21. 15:46
 47/66 anonim ***** válasza:
Remélem egyszer egy nő fog átbaszni téged akibe szerelmes leszel és visszakapsz mindent amit okoztál!
2011. aug. 21. 15:47
 48/66 A kérdező kommentje:

Ezt a hibát nem szoktam elkövetni, mert mielőtt megszeretnék valakit kidobom!:)

Minden pontosan ki van gondolva, hogy hogy is miként ne hibázzak és folytathassam a dolgot.

2011. aug. 21. 15:50
 49/66 anonim ***** válasza:
hűha most Én lettem az első számú közellenség?? xĐ
2011. aug. 21. 17:08
 50/66 B.angel ***** válasza:

Semmi nem vagy! :) Ez benne a vicces. 17 évesen még van min gondolkoznod.

Nem poén, de sokkal tisztességesebb. De az ilyen gazdag, elkényeztetett kis majom gennyláda ember, mint te ezt honnan is tudná? Miért nem játszol az olyan emberekkel, akik megérdemlik, akiknek hasonló a mentalitásuk, én tudok pár nevet mondani, akik elbántak nem egy szerettemmel, úgy mint te. Azok valók neked.

Nem köp szembe a tükörképed? Nincs benned tisztesség? Hogy egy kicsit is sajnálod azokat a szegény lányokat, akik nem ártottak neked?

Rég b@szott fel kérdés ennyire! Téged az elsők között herélnélek ki!!!!!!

2011. aug. 21. 18:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!