Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek az olyan pasikról akiknek több barátnőjük is van?
01:20 Na már én is kíváncsi vagyok mi a módszered... Priviben elárulod? :D
20/l
Te normális vagy ember? Mi az hogy egy életre szóló leckét? Ki vagy te, hogy egy egész életre tönkre tegyél másokat?
Szegény pali azért szív, mert mérges vagy magadra, hogy nem voltál neki elég jó és talált nálad egy sokkal de sokkal jobbat. Szar érzés lehet, engem még nem csaltak meg.
Vén k.urva.
Vén k.urva?26 vagyok szépfiú... :DDD
Na mi van ezen persze felháborodsz?Az ilyen gyökerek,mint te megérdemlik.Talán nem kéne szórakozni a nőkkel,és nem lenne ez... :)) Majd te is megkapod egyszer...a helyedben vigyáznék,mert aki jó kémiából,az csodákra képes a kicsi műszereddel. ;) És akkor már nem fog semmit számítani,hogy milyen jól nézed ki...a kicsi pömpidet majd csak pisikére tudod használni...jó éjszakát ;)
Haverom most végez az a tudomány egyetemen jogászként, megkérdezzük mit lehetne kezdeni az ügyeddel kisasszony.:)
Ha ráharap és azt mondja, hogy komolyan meg lehetne téged róni, akkor lépéseket fogok tenni.
Mert akármennyire tarthatod magad okosnak, de ilyen idióta vagy, hogy ide beírod és világ-világtalan láthatja, és bármikor lenyomozható vagy IP alapján. Na puszi, remélem azért gyorsan elalszol és nem fogsz sokat forgolódni emiatt.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!