Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy beinduljon a...

Mit tegyek hogy beinduljon a fogyás?

Figyelt kérdés
Már 2-3 hete nem fogytam.Ugyan annyi vagyok,heti 5x járok futni egy órát,és mellette diétázok reggelire megeszem 2 almát,egy tál zabkását(261-8 kcal)meg iszom egy bögre teát édesítővel.Ebédre általában mindig csirkemell vagy hal van valamilyen módon elkészítve.(pl WOK-ban sült csirkemell zöldségekkel,semmi olajat nem használunk.)vagy párolt zöldségek,spenót vagy tökfőzelék habarás nélkül joghurttal...ezt eszem meg egy almát és teát iszom hozzá édesítővel.uzsonnára eszem egy diétás joghurtot,esetleg almát és vacsorázni nem szoktam(5után)hanem iszom egy bögre teát.Már kikészülök komolyan...mit tegyek hogy újra beinduljon?Segítség!
2012. márc. 8. 10:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
tudom.
2012. márc. 8. 17:13
 12/20 anonim válasza:
Sztem jól csinálod, és ha sejtéseim nem csalnak ehhez a magassághoz vékony is vagy. Nem tudom ki mennyi kilót adott le eddig, de nekem még mindig csak úgy sikerült, hogy bizony nem hogy 5 után, de már 3 után sem ettem, addig meg azt amit te, csak kevesebb reggelivel. És persze a jó öreg futás, annál nem jobb semmi (vacsora helyett). Nekem nehezen modul a súlyom, de így már fogytam le 10 kg-ot is, pedig soha nem voltam kövér, csak szültem már és utána is helyre akartam állni. Azt hiszem, hogy nincs tuti, mindenkinek meg kell találnia a számára legjobb fogyási módszert. Sok sikert hozzá.
2012. márc. 9. 09:49
 13/20 A kérdező kommentje:
köszi rendes vagy:) én még nem szültem csak 15 éves leszek
2012. márc. 9. 12:00
 14/20 anonim ***** válasza:
jaj Canyika osszad a nagyon okos kommentedet,úristen inkább ne irnál semmit...arra buzditani egy 15éves szervezetet hogy ne egyen,ne vigyen be ételt ...hát most fejlődik...talán a te sulyod is azért nem változik:)) ne hallgass az iylen baromságokra,igenis baromság az 5 után nem evés,hátmég a 3után..olyan jojo effektusod lesz ha nem étkezel 5-6 alkalommalhogy mehetsz az okos Canyikával futni minden nap....sok szerencsét
2012. márc. 9. 15:24
 15/20 A kérdező kommentje:
hát mondjuk a 3 után nem evést énis kicsit túlzásnak tartottam,de Canyika is csak jót akart és a futás tényleg nem hülyeség.Utolsó a te válaszod nagyon hasznos volt,napi 5 x eszem keveset.Köszi hogy irtál.
2012. márc. 10. 10:28
 16/20 anonim válasza:

Kedves 14-es. Szállj magadba, vagy inkább te ne írj semmit, de mindenek előtt változtass a stílusodon.

1. Én soha nem voltam jo-jo efektusban.

2. Szerinted mikor tudtam meg, hogy 15 éves? Mikor nekem válaszolt, te szerencsétlen. Te sem tudtad addig!

3. 15 éves lány ne folyókúrázzon, mert mint írtam, szerintem elég vékony és még fejlődik...., de ismerem a tini lányokat, akkor sem fogják megállni, és fogyni fognak...

4. Azt is írtam, hogy mindenkinek magának kell

2012. márc. 12. 15:32
 17/20 anonim válasza:

folyt.:

megtalálni, hogy mivel tud fogyni. Vannak emberek akik szenvednek a túlsúlytól, mégis képtelenek rá, hogy leadják. Szóval nekem bevált a nem vacsizás sok folyadék ivása mellett, de másnak mi a jó azt döntse el más, te nagyokos!

2012. márc. 12. 15:34
 18/20 anonim ***** válasza:
Én tavaly tavasszal 10 kg-t fogytam, úgy hogy napi 5-6 szor ettem, és soha nem éheztem. Nem fogyás volt a cél, a vegán étkezést próbáltam ki. Nagyon jó volt, sokkal jobban éreztem magam. És úgy fogytam, hogy közben szó szerint zabáltam. :D Persze ez annak jó, aki imádja a zöldséget, gyümölcsöt. Bár az nem biztos, hogy 15 évesen jót tesz ha az ember nem eszik húst.
2012. márc. 13. 12:13
 19/20 anonim válasza:

Én azt javaslom, hogy naponta 3-szor egyél, reggelire a legtöbbet, aztán délelőtt egy gyümölcsöt vagy joghurtot, majd ebédre kevesebbet, mint reggelire, aztán uzsonnára is egyél valamit, pl.: gyümölcsöt, és vacsorára a legkevesebbet.

Reggelire egyél tegyük fel 2 főtt tojást Kerüld a mustárt, majonézt, ketchupot, illetve azokat a termékeket, amelyeket a boltban készen veszel, mert több kcal- t tartalmaz, mint amit te otthon főzöl. Pl.: az instant levesek szószok televannak tartósítószerekkel.Tehát reggelire a tojáshoz igyál teát, plussz egyél meg egy müzlit vagy egy Jó reggeltet. Fontos, hogy a kenyér teljes kiőrlésű barna kenyér, rozskenyér vagy extrudált kenyér legyen.Ezek abban különböznek a fehér kenyértől, hogy tovább tartanak jóllakottan, így későőb leszel éhes, mintha fehér kenyeret ennél. Próbáld csak ki!Természetesen ezt is egyél a tojáshoz.Az ebéd a reggelinél valamivel kevesebb legyen.Egy-két kocka étcsokit megehetsz ebéd után, de fontos hogy ét legyen, és ne legyen benne semmilyen töltelék.A vacsora legyen a legkevesebb, lefekvés előtt 2 órával egyél.Lehetőség szerint ne olajosat vacsorára, és még 6 óra előtt.Főként akkor tornázz, amikor még nem etted tele magad, tehát amikor ürese a gyomrod, vagy amikor érzed hogy már kezdesz megéhezni előtte, vagy reggel reggeli előtt.Ha üres gyomorral tornázol több kcal- t égetsz el, mintha teli gyomorral.Én minden nap 300 felülést csinálok, de ezt úgy kezdtem, hogy 60-ról, és fokozatosan, hetente 60- nal emeltem.Naponta 20 percet szoktam hulla- hoppozni, de nyugottan csinálhatod tv nézés közben is vagy olvashatsz közben újságot is.Én 4 óránként szoktam enni, hiszen általában a megevett étel 4 óra elteltével elfogy, bekövetkezik az éhség érzet.

Ja és vezess fogyinaplót amiben leírod, hogy mit ettél aznap így nyomon követheted azt. Ne a mérlegen mérd magad, hanem inkább a derékbőségedet vagy a csípődet mérd.

Nyugodtan írj, szívesen válaszolok.

És nem dietetikus vagyok csak magamtól írtam ezeket.

2012. ápr. 6. 16:53
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ hasznos volt:) csak annyi hogy én a Jó reggelt kekszet inkább Korpovitra cserélném:)
2012. ápr. 6. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!