Mit tegyek hogy beinduljon a fogyás?
Amit leírtál az alapjaiban jó, de szerintem kevés. 3 étkezés egy nap, kb 300-400 kalóriákkal, az maximum 1200 kcal összesen, ami biztosan az anyagcsere igényed alatt van. Ha anyagcsere igény alatt eszel, akkor pedig vészreakciókat indítasz be a szervezetedben, ami gőzerővel fog raktározni.
5 után nem enni a legnagyobb baromság... Szerintem egyszerűen csak belassult az anyagcseréd.
A diétánál fontos, hogy minőségi ételt egyél és pontosan annyit, amennyire szükséged van. Az adagok csökkentése nem segít, ha átálltál raktározó üzemmódra, sőt...
Szerintem meg egyikőtök se ért igazán hozzá...kezdjük ott,hogy hol van az uzsonna-és tizórai? Reggelinek bőségesebbnek kéne lennie,a délelőtti gyümölcs rendben van. Ebédre csirke-hal mellé mit eszel? egyél rizst(kell a szénhidrát) uzsonnára esetleg zöldség,vagy puffasztott rizs...vacsorára csirke-hal-csak zldség...butaság az 5utáni nem étkezés...ha általában 10kor fekszel,akkor 7,7:30kor legyen a vacsora!
edzésről pedig....a futás jó,de a súlyzós edzéseket is el kellene kezdeni! Én heti 3súlyzós edzést,és 2futást ajánlatnék!
2-3hetetne pedig egy olyan napot ahol a kalória betartásával!!!!!!!!!!! olyan szénhidrátot viszel be amely diéta alatt nem megengedett(főttkrukpli,tésztafélék)de jelzem ez cak egy nap és tartani az 1200-1400kalóriát!!!
ÉS A LEGESLEGFONTOSABB!!!FOTÓZD MAGAD,ÉS HASONLITSD ÖSSZE,NE ÉRDEKELJEN A MÉRLEG!!!A CENTIKET NÉZD ÉS A FOTÓKAT!!!
SOK szerencsét és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!