Melyik módszer a legeredményesebb?
3 napja itthon Zumbázok,mert a 2 kicsitől nem tudok eljárni.30 percig csinálom,befolpackozva.
Itt olvastam hogy a folpack nem jó,de akkor mit tegyek hogy eredményes is legyen.Kb 15 kg-tól kellene megszabadulnom(szülés után).
a fogyás alapjai.. a kalóriadeficites táplálkozás és a teljes testet igénybe vevő, intenzív edzés.
builder.hu alapismeretes cikkét nagyon ajánlott lenne elolvasni!
hát ja.
ha csak a fogyás a lényeg,akkor kalória deficitbe rakod az étrended-persze ha van-fent is tartod végig a diéta alatt és akkor is fogyni fogsz,ha a kanapén fekszel tévét nézve.
az egészség megőrzése a formás test a jó alak meg egy következő kérdés.
Szia
Én is szülés után vagyok egy évvel. Most kezdtek leolvadni rólam a kgok. Ehhez annyit teszek hogy 4 óránként eszek szigorúan, köztes időben csak VIZET iszok. Amikor pedig eszek akkor tészta, kenyérféle, pékárú, krumpli, rízs nuku!! Helyette: zöldség, hús, gyümölcs!!!
És nulla mozgás, vagyis a babakocsis sétát leszámítva, nem végzek aktív mozgást. És működik!!!
12 kg ból még van 5 kg!!! És elérem az álomsúlyomat.
aaaj 72%-os, ne legyél már ilyen lelombozó, miért kell mindenkinek beszólni? :D
ha mozgás nélkül fogy, miért az izmából fogyna? kit érdekel hogy nincs izomstimuláció, és a test a fölösleges izomszövetet leépíti, ezzel senki nem foglalkozik, mit kell mindenkinek ezt írni?
olyan nagyokos vagy mint aZaczél, mi? :D
Acz.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!