Lifetilt módszer, csak nekem tűnik drágának?
Tényleg a fehérjepor a drága benne, bár szerintem megéri beruházni.
Én mióta lifetiltezek és ez alapján vásárolok be, kevesebb a bevásárlásaim értéke, mint előtte, amikor még korlátlanul minden szart megvettem.
attól függ, milyen életmódot folytattál előtte.
nyilván annak, aki minimálbérből eteti a családját és egész hónapban vajaskenyeret eszik párizsival meg lisztes krumplifőzeléket, meg krumplis tésztát, annak drágább lesz.
de egy olyan embernek, aki azért hízott meg, mert minden nap a napi kajái mellé lenyomott egy pár csokit, meg rendelt pizzát, gyors kaját, vagy kifőzdében/étteremben ette a zsíros rántott sajtot, vagy félkész fagyasztott kajákat vett, annak még fehérjeporral is olcsóbb lesz.
ha azt nézzük, én anno vacsorára rendeltem pizzát (kb. 1000), vagy McDonalds (1000-1500), vagy fehérkenyeret ettem mindenféle sajttal meg felvágottal (200-300), most meg fehérjeport iszom. egy hónapra nekem 6000 ft, azaz vacsoránként 200.
arról nem is beszélve, hogy ebédre is simán megfőztem egy bolognait (tészta, szósz, hús: kb. 1200, 2 nap alatt elfogyott), most meg egy hétre 1 kiló csirkemell 30-40 deka rizzsel: 1400, de ez egész hétre elég.
reggeli eddig péksüti volt szinte mindig, az napi 200-400 körül, most 1 natúr joghurt, 50g zabpehely, ami 70+15 ft (1 kg zabpehely 300).
minden attól függ, mihez viszonyítasz, összességében nekem sokkal olcsóbb, és szerintem a legtöbb túlsúlyos embernek is - a túlsúlyt ugyanis fenn kell tartani valamivel, és minél többet eszel, annál többe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!