Hasamról szeretnék fogyni 2-3 kilót. Máshol nincs rajtam felesleg. Létezik jó módszer arra hogy adjam le rövid idő alatt?
"Továbbra sincs helyi fogyás!" Talán először értelmezd a kérdést. Okoskodni könnyű.
Kérdező: ha csak ott van felesleg, egyszerűen diétázz, és pár nap/hét elég lehet a sikerhez. Nekem ugyanilyen helyzetben a PSMF diéta vált be, mert gyorsan akartam megszabadulni minden feleslegtől (neten utánanézhetsz). Ha kevésbé drasztikus megoldást szeretnél, akkor: kiszámolod a kalóriaszükségleted, ennél 500-zal kevesebbet viszel be naponta, túlnyomó többségben fehérjét, szénhidrátból és zsírból minél kevesebbet. Mozgás: érdemes súlyzózni (minden izomcsoportra egy gyakorlat), de végezhetsz aerob edzést is. Ha nem túl szigorú a diétád (vagyis van erőnléted az edzéshez), akkor mehet az intervallum edzés, ez a leghatékonyabb zsírégető.
Én így csinálom: napi 800-1000 kcal, fehérje és egy kis zöldség. Fehérjetartalmú ételek közül: csirkemell, tonhal, tojás, sovány túró, 85 %-os fehérjepor (nem muszáj mesterséges kiegészítő anyag, de nekem épp van itthon és így egyszerűbb sok fehérjéhez jutni). Egy kis zsírszegény sajt mehet még. Zöldségek közül a répa, kukorica, borsó kerülendő.
Biztos, hogy a fogyást lehet gyorsítani, ha szedsz különböző kiegészítőket, de ehhez nem rétek annyira, hogy javaslatokat tegyek.
Mozgás: heti 2-3 könnyű aerob, ugyanennyi súlyzós.
Ha van hozzá türelmed, ezt érdeme végigolvasni: [link]
Sok sikert :)
léböjt is hatásos lehet?
pl. citrom kúra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!