Na most akkor már én is feltöltök egy képet! A véleményetekre lennék kíváncsi. Milyen alkat ez?
170 cm magas vagyok.
S igen. Én is azon nők közé tartozom, aki jó alakot akar. Jól akarok kinézni és nem úgy, mint egy bálna.
Szerintetek mit lehet ebből kihozni és hogyan?
Mennyit kell fogyni?
Milyen alkat ez? Alma? Körte? Banán? Narancs(bőr)? :D (Na jó, ez csak vicc volt...)
Szóval milyen alkat ez?
Előre is köszi, hogy megnézitek az ezredik képfelrakós embert!!
[url= [link]
tegnap 09:27
Én nem ilyen vagyok. Csókolom.
Jé, hallod tök hasonló alakunk van.
Én eldöntöttem hogy nyárra szuperjól fogok kinézni, ami nem abból áll, hogy rohadtulvékony leszek, csak a plusz zsírt akarom leadni, aztat meg aerob edzéssel, plusz súlyzós edzés, az biztos nem árt. Pluszban nem eszem összevissza mindenféle hülyeséget, kevesebb édesség (én teljesen képtelen vagyok róla lemondani), és cukros üditő se... De ettől függetlenül eszem normálisan, gyümölcsöt meg ilyeneket, este nem eszem szénhidrát dús kajákat, hanem mondjuk túrót, vagy valami ilyesmit. A folyamatos nassolást is hanyagoltam, meg minden.
És ez lehet hogy hülyeség, de mindennap 50 felülés, és legalább 10 perc bicaj, a semminél biztosan több. Persze, nem a mennyiség fontos hanem a rendszeresség, meg azt is hallottam, hogy ugye a felülésnél nem annyira jó, hogy mindennap csinálom, hanem mondjuk heti 3x, és van ideje pihenni a szervezetnek, izomnak épülni. Ja, egyél sok fehérjét is, csirke ilyesmik.
Én nem olyan régen kezdtem el így jobban odafigyelni a dolgokra, és így sokkal jobban érzem magam. :)
Én 175cm vagyok 60kg és sokkal kövérebbnek nézek ki nálad, szerintem te csinos vagy :)
Az itt kommentálókhoz annyi hozzáfűzni valóm van hogy az én környezetemben nem ismerek 170cmhez 58kgnál vékonyabb lányt és szerintem már ő is vékony. Egy anonim fórum nem szabadna, hogy ennyire befolyásoljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!