Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Na most akkor már én is...

Na most akkor már én is feltöltök egy képet! A véleményetekre lennék kíváncsi. Milyen alkat ez?

Figyelt kérdés

170 cm magas vagyok.

S igen. Én is azon nők közé tartozom, aki jó alakot akar. Jól akarok kinézni és nem úgy, mint egy bálna.

Szerintetek mit lehet ebből kihozni és hogyan?

Mennyit kell fogyni?

Milyen alkat ez? Alma? Körte? Banán? Narancs(bőr)? :D (Na jó, ez csak vicc volt...)

Szóval milyen alkat ez?

Előre is köszi, hogy megnézitek az ezredik képfelrakós embert!!

[url= [link]

2012. jan. 25. 08:15
1 2 3 4 5
 1/47 A kérdező kommentje:

első:

[link]

2012. jan. 25. 08:16
 2/47 A kérdező kommentje:

második:

[link]

2012. jan. 25. 08:18
 3/47 A kérdező kommentje:
Amúgy el vagyok keseredve. Kb olyan 8 kg-ot szeretnék fogyni, hogy olyan lehessek én is mint a többi lány és nem ilyen...
2012. jan. 25. 08:19
 4/47 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem semmi probléma nincs veled, fogyni nem kell, max erősíteni kicsit, de egyáltalán nem vészes a helyzeted, nyugalom!!! :)
2012. jan. 25. 08:22
 5/47 anonim válasza:
Szerintem nem fogynod kellene, hanem erősödnöd, izmosodnod, edzened. Akkor feszesebb lennél, és máris jobban néznél ki. Nem mintha most különösebb probléma lenne az alakoddal, legfeljebb így fehérneműben vagy nyáron bikiniben látszik, hogy lehetnél izmosabb is (nem kigyúrtra gondolok).
2012. jan. 25. 08:23
 6/47 anonim ***** válasza:
35%

hmm szakértői szemmel nekem olyan kesudió - uborka - citrancs alkatnak tűnsz, de ha elhagyom a szakzsargont akkor úgy is fogalmazhatnék, hogy ember alkatod van.

olyan meg ne akarj lenni mint a többi lány!

2012. jan. 25. 08:23
 7/47 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ez meg szemből (bár kicsit nyomorék kép lett, mert kidugom a hasam és hülyén álltam be szerintem):

[link]

2012. jan. 25. 08:24
 8/47 anonim ***** válasza:
Hát figyi... tök átlagos a testalkatod, vagyis pontosan olyan vagy mint a többi lány!!! 8 kg-t fogyni ezzel az alkattal kicsit túlzás lenne... Hány kg vagy amúgy? És hány éves? Inkább feszesíteni kellene, fogynod semmiképp. Jah, és ez leginkább banán-alkat (már ha van olyan), legalábbis nem különül el egyik testrészed sem atöbbitől (pl. homokóra: széles váll, vékony derék, szélses csípő, vagy körte: keskeny felsőtest, széles alsótest).
 9/47 anonim válasza:
A 8 kg fogyás szerintem nagyon sok lenne ebből az alakból. Ha izmosodnál egy kicsit, akkor lehet, hogy a tömeged nem lenne kevesebb (az izom nehezebb, mint a zsír), de jobb lenne az alakod.
 10/47 A kérdező kommentje:
Igazából én is el akarok kezdeni valami súlyzós edzést. A futásra már nagyon rászoktam. Minden nap megyek futni egy órát. Amikor egyáltalán nincs erőm és nem bírom vagy ha lusta napot tartok, akkor nem futok, hanem csak kocogok. Viszont szerintem még mindig eléggé magas a testzsírszázalékom!!
2012. jan. 25. 08:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!